NÄR DET ÄR NÅGOT SOM FATTAS

11850009 1469395906721266 195112945 n

Först vill jag bara säga WOOOHOOO! Vi har internet igen! Så jävla skönt att kunna leva som en normal människa på 2000-talet nu igen. 

Men till saken - precis som jag skrev på tidigare: Fyfan va jag saknar dethär!! Kroppen och styrkan, it's all gone with the wind! Ingen träning alls på över en månad och kosten ska vi inte ens tala om. Jag har varit nöjd ifall jag fått i mig ett varmt mål om dagen. Både matlagningen och viljan att vara hälsosam har legat i botten sen flytten och jag har varken orkat eller velat hålla mig ifrån godis in i veckorna. För sån är jag. När jag är stressad hamnar maten och välmåendet längst ner och jag gör och äter bara sånt som jag vill ha för stunden. 

Så nu är jag tillbaks på ruta ett igen. Så är det när man måste prioritera, då lämnar sånt som man inte har tid med. När köket och vardagsrummet är färdigt ska jag återuppta träningen har jag tänkt, för nu vill jag verkligen att jeansen börjar sitta lika bra som de gjorde för en månad sen. Och för att inte tala om humöret och styrkan! Jestas vilken irriterad bitch jag har varit de senaste veckorna. Mest p.g.a. stress förstås, men träningen gör nog mycket åt min mentala hälsa också. När den uteblir känner jag mig inte alls lika harmonisk längre. Hållningen är också åt helvete nu igen och jag får ont i svanken av minsta lilla ansträngning. 

Så det ser jag mycket fram emot! Att börja styrketräna igen. 

Ni som bor i Årvas (aka Oravais), var tränar ni? Gnistan? Nykaabi? Jeppis? Hemma? Ut på gåålin?

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production