SÅ ROLIGT ATT DU HITTAT HIT!

Läser du dethär så kan du va säker på att du hittat rätt. Detta är min nya blogg och jag hoppas att du kommer trivas lika bra som jag! 

Jag valde att återgå till blogg.se, samma plattform som jag använde mig av för länge sen, ni vet back in the days när nicolinasmorsa.com blev till. För att:

1. Med fri tillgång till HTML-kodningen kan jag ändra bloggens utseende precis hur jag själv vill. 
2. Enkelt bloggverktyg. 
3. Möjligheten att köpa PRO-paketet och slippa all reklam (förutom den som jag själv väljer att lägga in). 

Egen domän har jag nu också och det är något jag saknat väldigt mycket. Det gör så hela bloggen känns så mycket mer personlig. 

Jag tycker inte jag behöver förklara desto mer hur allt fungerar, det är väl rätt basic skulle jag våga påstå. En enkel design som ännu kommer förbättras och finjusteras. En ny header är också på kommande men tills den är klar får det duga med den tillfälliga som jag har nu.  

Allt med bloggen känns verkligen så himla bra nu! Jag riktigt känner hur motivationen stiger och det ska bli så spännande att se hur det kommer bli nu framöver. 

Så vad tycker ni? Känns det bra?


TACK O HEJ!

Så var vi inne på sista dagen 2015. Det har minsann varit ett händelserikt år med hastiga svängar! 
Några lite större grejer som jag hunnit med detta år:

- Tränat regelbundet och fått bästa resultat hittills i mitt liv.  
- Avlagt examen och blivit Licensierad kostrådgivare.
- Gjort podden "Två bloggare - En podd" tillsammans med Carro. 17 avsnitt blev det och dåvarande populäraste podden i Svenskfinland (med flest lyssnare). 
Blivit husägare. Då hade jag dock inte längre tid att träna och mina fina resultat försvann.  
Återupptagit mina studier. Beräknas bli färdig i december 2016. 
- Haft bloggtorka och tagit beslutet att sluta blogga för Sevendays och börja blogga på egen handigen. Har inte gjort det sen 2011. 

Det var dom största grejerna som jag kom på nu såhär snabbt. Inatt raderas bloggen och vid tolvslaget kommer jag koppla denna adress till min nya så att det förhoppningsvis ska fortlöpa smärtfritt för alla inblandade. Höhö. 
 
Tack o hej 2015, och tack o hej Sevendays! Som avslutning får ni beskåda en bunt foton från det gångna året.

 

 
 

NYA BLOGGADRESSEN

Nu börjar alla frågetecken sakta men säkert försvinna och även om den kan vara lite ofärdig ännu när flytten sker så borde det börja rulla på som det ska. Arkivet går att importera (PJUH!) och det blir gjort nästa vecka. 

Bloggen här kommer bli raderad den 1 januari och IFALL min blogg inte är igång riktigt då ännu, så håll denna adress i minnet: 
nyadress

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production