SÅ ROLIGT ATT DU HITTAT HIT!

Läser du dethär så kan du va säker på att du hittat rätt. Detta är min nya blogg och jag hoppas att du kommer trivas lika bra som jag! 

Jag valde att återgå till blogg.se, samma plattform som jag använde mig av för länge sen, ni vet back in the days när nicolinasmorsa.com blev till. För att:

1. Med fri tillgång till HTML-kodningen kan jag ändra bloggens utseende precis hur jag själv vill. 
2. Enkelt bloggverktyg. 
3. Möjligheten att köpa PRO-paketet och slippa all reklam (förutom den som jag själv väljer att lägga in). 

Egen domän har jag nu också och det är något jag saknat väldigt mycket. Det gör så hela bloggen känns så mycket mer personlig. 

Jag tycker inte jag behöver förklara desto mer hur allt fungerar, det är väl rätt basic skulle jag våga påstå. En enkel design som ännu kommer förbättras och finjusteras. En ny header är också på kommande men tills den är klar får det duga med den tillfälliga som jag har nu.  

Allt med bloggen känns verkligen så himla bra nu! Jag riktigt känner hur motivationen stiger och det ska bli så spännande att se hur det kommer bli nu framöver. 

Så vad tycker ni? Känns det bra?


Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production