TILLBAKS I GYMMET

Jag har inte tränat på över en vecka nu eftersom jag varit förkyld. Nu är jag helt återställd så igår var jag till gymmet.

Invigde mina nya träningstights som jag beställt från Campadre för några veckor sen, helt gratis! Jag hade ju över 500 euro att handla för där när jag loggade in för nåt år sen, har varit medlem hur länge som helst och alla som jag "tipsade" i början har bidragit med poäng till mig varje gång de beställt något. Fatta chocken när jag loggade in för första gången på flera år där 2012 och såg att jag hade 500 euro att handla för. Har beställt bl.a. min vinterjacka och Nicolinas f.d. vinterskor därifrån för de pengarna och har fortfarande pengar att handla för. 

Nåja, till saken. Detta är mitt första Röhnisch plagg och jag måste säga att jag är imponerad! Jag är inte en sån som endast handlar träningskläder av dyra märken, jag är faktiskt mer en sån som bara handlar från t.ex. H&M. Min plånbok skulle inte tillåta att jag handlade dyra träningskläder men dehär tightsen kostade mig ju som sagt inget så då passade jag på.   

booty4
Alla pryda läsare får titta bort ifall min flexande röv stör er.
Ränderna ger rumpan en snygg form och materialet känns stadigt och hållbart (och skönt). Tyget går ända upp över magen och hjälper till att hålla in det lilla plufset som finns kvar efter graviditeterna. Faktiskt bekvämaste tightsen jag tränat i, ever! Jag kommer nog överväga att investera i ordentliga träningskläder i framtiden. 

onepower1
onepower
Före jag åkte iväg till gymmet hinkade jag in PWO från Fitnessguru. Det ger mig dendär extra kicken och uthålligheten som gör att jag orkar ta i allt jag kan och få ut så mycket som möjligt av passet. Älskar den! 

Det var lite tyngre än vanligt igår och jag var tvungen att backa några steg med vikterna. Men snart är jag nog var jag var före jag blev sjuk. *emoji arm som spänner bicepsen*   

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production