28 Feb
18.12

TILLBAKS I GYMMET

Jag har inte tränat på över en vecka nu eftersom jag varit förkyld. Nu är jag helt återställd så igår var jag till gymmet.

Invigde mina nya träningstights som jag beställt från Campadre för några veckor sen, helt gratis! Jag hade ju över 500 euro att handla för där när jag loggade in för nåt år sen, har varit medlem hur länge som helst och alla som jag "tipsade" i början har bidragit med poäng till mig varje gång de beställt något. Fatta chocken när jag loggade in för första gången på flera år där 2012 och såg att jag hade 500 euro att handla för. Har beställt bl.a. min vinterjacka och Nicolinas f.d. vinterskor därifrån för de pengarna och har fortfarande pengar att handla för. 

Nåja, till saken. Detta är mitt första Röhnisch plagg och jag måste säga att jag är imponerad! Jag är inte en sån som endast handlar träningskläder av dyra märken, jag är faktiskt mer en sån som bara handlar från t.ex. H&M. Min plånbok skulle inte tillåta att jag handlade dyra träningskläder men dehär tightsen kostade mig ju som sagt inget så då passade jag på.   

booty4
Alla pryda läsare får titta bort ifall min flexande röv stör er.
Ränderna ger rumpan en snygg form och materialet känns stadigt och hållbart (och skönt). Tyget går ända upp över magen och hjälper till att hålla in det lilla plufset som finns kvar efter graviditeterna. Faktiskt bekvämaste tightsen jag tränat i, ever! Jag kommer nog överväga att investera i ordentliga träningskläder i framtiden. 

onepower1
onepower
Före jag åkte iväg till gymmet hinkade jag in PWO från Fitnessguru. Det ger mig dendär extra kicken och uthålligheten som gör att jag orkar ta i allt jag kan och få ut så mycket som möjligt av passet. Älskar den! 

Det var lite tyngre än vanligt igår och jag var tvungen att backa några steg med vikterna. Men snart är jag nog var jag var före jag blev sjuk. *emoji arm som spänner bicepsen*   28 Feb
17.09

BLOGGBEBISARNA

1
2
3

Alltså domhär två ♥ Tänk att dom låg och grodde i våra magar samtidigt, fick oss att må extremt illa och blev såhär underbart gulliga ändå. Årets bloggbebisar 2014 heheh. 

En grej jag har lagt märke till är att typ alla mina bekanta som väntade samtidigt som mig och Carro, har alla fått flickor. T.ex. Elin, Malin, Sandra.. eh ja det var alla jag kom på nu MEN jag VET att det är flera. Alla bekanta som väntar barn till vår/sommar 2015 ska få pojkar. What's up with that?!    27 Feb
18.25

VI HÖRS IMORGON

YAY vad roligt att så många av er tyckte om veckans poddavsnitt! Vi uppskattar verkligen all feedback ♥

Jag har flera saker jag vill blogga om men USB sladden till kameran har gått sönder (igen, tack vare skitungarna. Igår var vi och köpte nytt tangentbord och mus också efter att de hällt ut ett vattenglas på datorbordet.. suck..) så jag måste köpa en ny sladd innan jag kan överföra bilderna. 

Nu håller vi på att göra oss färdiga, vi ska hem till Lina och Mårten ikväll. Bloggar mer imorgon efter jobbet! 27 Feb
10.56

VECKANS PODDAVSNITT

TGIF! It's friday bitcheees och ni vet vad det betyder. VECKANS PODDAVSNITT

I dagens avsnitt får ni slå er ner vid köksbordet hemma hos Carro och lyssna på vad vi pratade om i måndags. Det är tvättäkta vardagsbabbel, vi pratar om allt från min syn på att vara ung mamma → Carros sexlust mitt under förlossningen, haha! 

Podden blev publicerad för två timmar sen och det är redan 260+ som har lyssnat. Woop woop! Berätta gärna vad ni tycker :) 

Vi finns på facebook "Två bloggare - En podd" och på instagram Tvabloggareenpodd Kom ihåg att ta ett foto när du lyssnar/lyssnat på podden och tagga #TBEP och om du bloggar om podden, let us know!
Untitled4Start