BLOGGBEBISARNA

1
2
3

Alltså domhär två ♥ Tänk att dom låg och grodde i våra magar samtidigt, fick oss att må extremt illa och blev såhär underbart gulliga ändå. Årets bloggbebisar 2014 heheh. 

En grej jag har lagt märke till är att typ alla mina bekanta som väntade samtidigt som mig och Carro, har alla fått flickor. T.ex. Elin, Malin, Sandra.. eh ja det var alla jag kom på nu MEN jag VET att det är flera. Alla bekanta som väntar barn till vår/sommar 2015 ska få pojkar. What's up with that?!    Malin    •  

ja visst är det lite roligt! Har tänkt på samma att det var väldigt flicktätt förra våren och sommaren :) sku vara jätte skoj att ta en träff med alla bloggbebis tjejer och mamas ;)

Hanna    •  

Vår kille är typ en månad yngre än Milou och född här i Vasa. I vår mamma-barngrupp finns bara två tjejer och många killar. Typ alla mina bekanta som fick barn ifjol fick också killar och jag har undrat var alla tjejer är, men nu vet jag. ;)

Carola Ekman    •  

Milou ba; Hödu, du ska ge fan i tuttin miin! Jaaa men de är ju helt sjukt att ALLA ska få pojkar! Precis varenda en som jag vet ska få baby av mina vänner bekanta just nu ska få POJKAR. Så underligt!

Alexandra    •  

Jag väntade också samtidigt, fick också en tjej ;) söta babysar!

Tina    •  

Två små härliga flickor ;D Jag fick min bebis nån dager innan Carro, men i min mage fanns det en pojke ;)

Sandra    •  

Ja det är ju faktiskt så att det dök upp mängder av flickor förra året!! Här i stan kom det åtminstone 4 flickor på två veckor (varav 3 bor här i kvarterat... så det bådar gott inför tonåren när moppekillarna raggar efter dem ;D).
Och ja, nu är det pojkarnas år (liksom 2013!!). Gälit! :P

Emmi    •  

Tjej här också ;)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production