PODDENÄR TILLBAKA!

avs16bild


Nu är dagen som ni väntat på ÄNTLIGEN kommen! Podden är tillbaks efter sommarsemestern! 


I veckans avsnitt tar vi en snabb genomgång av veckorna som varit, och så blickar vi framåt. Stora planer pågång för oss båda, husköp och bröllop och what not. Carro berättar om hur planeringen av bröllopet fortskrider jag går in lite djupare på vilket hus vi köpt och varför jag valt att hittills inte skriva om det öppet i bloggen.  

Sen ger vi er även våra 10 bästa tips på hur du gör en bra blogg. MISSA INTE!

DE E LITE MYCKE NU

Som ni säkert kan förstå. Idag har vi varit till banken och skrivit på sista pappren och lyft lånet, så NU är huset vårt på riktigt :D gör inte smileys i bloggen ofta men när något såhär roligt händer så måste jag bara.

Imorgon ska vi hämta en paketbil som vi ska ha under helgen till Ikea och till flytten, och på kvällen jobbar jag. Sen på lördag åker vi tidigt iväg till Ikea och är där hela dan, på kvällen hämtar vi barnen från min mamma (där dom ska sova mellan fre-lö) och på söndag ska jag tidigt iväg till jobbet och sen kommer resten av söndagen gå åt till att flytta.

Så ja, de e väldigt mycke nu. Men oj så bra det kommer bli! 

IMG 9282Vår lilla "hjälpare" och jag. 

SÅHÄR KOMMER VÅRT HEM SE UT

I april nångång bad jag er om tips på inlägg, fick in massa bra och sen dess har jag gjort kanske två (?) inlägg som ni önskat. Hehehehehehe. Bra Janina. SKITBRA.

Minns att jag fick en fråga om inredning, så nu idag när jag satt och sökte inspo på Pinterest kom jag på att jag kunde göra ett inlägg i samma veva. 

fraga2
Nu kan man minsann säga att det är aktuellt! Tänk om vi vetat det då i april, att det skulle bli aktuellt redan i juli. 

Inredningen kommer främst gå i vitt och svart, och andra neutrala färger + några färgade detaljer som står ut. Vita/ljusa väggar. Ska man välja en stil att gå efter så väljer vi absolut modern, nordisk stil. Visst heter det så? Kan egentligen inget om inredning och trender, vet bara vad vi tycker är snyggt

Nåt i denhär stilen: 

homeinspo
Vill så gärna slipa parkettgolvet och måla det vitt, men det får nog vänta.  

Jag kommer börja blogga mer om inredning när det blir dags för det, nu i början kommer all min fokus ligga på ytrenovering. 

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production