DE E LITE MYCKE NU

Som ni säkert kan förstå. Idag har vi varit till banken och skrivit på sista pappren och lyft lånet, så NU är huset vårt på riktigt :D gör inte smileys i bloggen ofta men när något såhär roligt händer så måste jag bara.

Imorgon ska vi hämta en paketbil som vi ska ha under helgen till Ikea och till flytten, och på kvällen jobbar jag. Sen på lördag åker vi tidigt iväg till Ikea och är där hela dan, på kvällen hämtar vi barnen från min mamma (där dom ska sova mellan fre-lö) och på söndag ska jag tidigt iväg till jobbet och sen kommer resten av söndagen gå åt till att flytta.

Så ja, de e väldigt mycke nu. Men oj så bra det kommer bli! 

IMG 9282Vår lilla "hjälpare" och jag. Carola Ekman    •  

De kommer bli SÅ bra och du är så jävla duktig!!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production