PODDENÄR TILLBAKA!

avs16bild


Nu är dagen som ni väntat på ÄNTLIGEN kommen! Podden är tillbaks efter sommarsemestern! 


I veckans avsnitt tar vi en snabb genomgång av veckorna som varit, och så blickar vi framåt. Stora planer pågång för oss båda, husköp och bröllop och what not. Carro berättar om hur planeringen av bröllopet fortskrider jag går in lite djupare på vilket hus vi köpt och varför jag valt att hittills inte skriva om det öppet i bloggen.  

Sen ger vi er även våra 10 bästa tips på hur du gör en bra blogg. MISSA INTE!Johanna    •  

Väldigt bra avsnitt. Och tummen upp för ljudet! Trevlig helg.

Heidi    •  

Hej. Funderade på detta med husköp och vem ni köpt de av som du berättar. Jag anser att man nog om man har möjlighet skall köpa av sina föräldrar för tänker man framöver i framtiden så kan just det hus bli öde och obebott. Jag och min sambo köpte vårt hus som står gränsgranne med hans föräldrar och hans tvillingbror köpte huset bara en bit bort. Och nu har vi pratat ihop oss att den äldsta brodern till dessa två tar föräldrarnas gård när den tiden kommer. Bra gjort av er och som sagt gör om det till ert nu. :)

therese    •  

Roligt att ni hittat "ert" hus! Tycker inte alls att det är fel att flytta tillbaka till sin hemby. Jag och min man (+våra barn) bor också i min /vår hemby. Jag har alltid känt att jag vill bo här när jag får egna barn just för att det är en mysig by, "alla känner alla" och barnen ska ha nära till mommo och moffa. Som tur var hade inte gubben något emot att flytta tillbaka till byn han föddes i ;) Vi hittade vad vi trodde var vårt drömhus för 3 år sedan. Otroligt vackert ställe men nu, tre år senare trivs vi inte i huset längre. Det har hänt så mycket i våra liv på tre år och vi känner oss inte längre "hemma" i huset så nu säljer vi det. På gott och ont så är det ju lite att när "alla känner alla" blir det lätt att folk börjar dra en massa spekulationer om varför vi flyttar osv. Men dom får göra det då. Tycker inte att folk behöver lägga sig i andras beslut om hur man väljer att leva sitt liv, var eller med vem man väljer att leva sitt liv med. Ibland blir det inte som man tänkt sig (som i vårt fall med huset) men man måste ju ha rätten att få ändra sina åsikter. Man har ju rätt att byta jobb om man inte trivs. Så om ni hittat ett hus ni vill bo i, på en plats ni kanske inte alls hade tänkt er att bo på, så är det ju bra att man kan ändra sin åsikt! :) Hoppas ni kommer trivas i huset och att ni känner er hemma där!

Sara    •  

Umgås aldrig barnen med Famor å Farfar? Eller vill de bara inte bli skrivna om på bloggen? :)

Terese    •  

Jätte kul att ni är tillbaka! Har saknat poddavsnitten varje fredag morgon.
Hoppas du o din familj kommer stortrivas i ert nya hem! Tycker det låter jätte mysigt att ni flyttar till ett bekant hus till er. Skulle jag ha möjligheten skulle jag nog och göra det! :)

Elsa    •  

Hur har det gått med flytten, är ni färdiga än? Längtar med spänning efter uppdatering :)

Emma    •  

Hej!
Kul med husköpet Janina! Man skall följa sitt hjärta och våga hänga med när ens åsikter och prioriteringar förändras. Det har ni gjort förr och nu igen så det förvånar mig inte alls och jag är glad för er skull. Hälsningar från en som bosatt sig 1 km från barndomshemmet.


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production