SÅHÄR KOMMER VÅRT HEM SE UT

I april nångång bad jag er om tips på inlägg, fick in massa bra och sen dess har jag gjort kanske två (?) inlägg som ni önskat. Hehehehehehe. Bra Janina. SKITBRA.

Minns att jag fick en fråga om inredning, så nu idag när jag satt och sökte inspo på Pinterest kom jag på att jag kunde göra ett inlägg i samma veva. 

fraga2
Nu kan man minsann säga att det är aktuellt! Tänk om vi vetat det då i april, att det skulle bli aktuellt redan i juli. 

Inredningen kommer främst gå i vitt och svart, och andra neutrala färger + några färgade detaljer som står ut. Vita/ljusa väggar. Ska man välja en stil att gå efter så väljer vi absolut modern, nordisk stil. Visst heter det så? Kan egentligen inget om inredning och trender, vet bara vad vi tycker är snyggt

Nåt i denhär stilen: 

homeinspo
Vill så gärna slipa parkettgolvet och måla det vitt, men det får nog vänta.  

Jag kommer börja blogga mer om inredning när det blir dags för det, nu i början kommer all min fokus ligga på ytrenovering. Kati    •  

Nu är jag nyfiken! Som föredetta Årvasbo vill ja ju vet vilket hus ni köpt!!?? :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production