KOMMER JAG FÅ TANDSTÄLLNING IMORGON?

Hej alla vänner och ovänner! 

Idag har varit en bra dag för att:

1. Jag träffade på TVÅ bloggläsare vid Prisma. Första när vi var påväg in och andra när vi var påväg ut. Det är så roligt när ni kommer fram och hälsar! Fastän det bara är ett "hej jag ville bara säga att jag läser din blogg och tycker den e bra" så blir jag alltid lika glad och det värmer faktiskt mer när nån är modig och kommer fram till mig IRL. Det är så häftigt att få ett ansikte på några utav er. ♥ ♥ ♥

2. Jag har skickat iväg ett viktigt brev som tar oss ännu ett steg närmare nästa kapitel. Nu ska jag strax gå och lägga mig och jag är faktiskt aningen nervös inför imorgon. Vad händer då? tänker ni kanske. Alltså jag vet faktiskt inte själv heller, men om det är som jag tror så kommer jag få tandställning.  

Jag är lika förvånad som er! Kanske nån av er minns att jag bloggade om mitt överbett och min ena framtand som hamnat under sin kompis de senaste åren? (hahahaha som att nån skulle minnas...) Jamen jag ställde ju mig i kö då 2012, fick veta att det var flera års väntetid och när vi flyttade till Nykarleby sa de vid tandvården där att de tagit bort mig ur kön i Vasa eftersom vi bytt hemkommun. Jahapp. Det var ju alltså TRE år sen så jag har inte tänkt desto mer på det sen dess. 

FÖRRÄN NU I MAJ, NÄR DET EN DAG DAMP NER ETT BREV FRÅN TANDLÄKAREN ATT JAG HAR EN INBOKAD TID FÖR TANDREGLERING DEN 30 JUNI!! Jag har alltså stått i kö sen Joline var BEBIS! Och nu är det MIN TUR! 

Och jag mindes ju inte ens VARFÖR! Så jag googlade och hittade mitt gamla inlägg och ahaaaaa det var ju så det var ja. Vilken jävla tur att man bloggar sånahär gånger! Tandställning och möjligtvis käkoperation p.g.a. mitt överbett. GULP! 

Nåja, vi skådar he imåron. 

foretandstallning
Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production