UTE HELA DAN

PicMonkey Collage3
Idag kan man inte klaga på att vi fått för lite frisk luft.

Vi gick nämligen ut kring halv 12 och skulle "bara" gå en långpromenad. Räknade med att vi skulle vara borta ungefär 1,5 timme. Men solen och värmen fick oss på andra tankar och istället för att bara gå den promenad vi tänkt och avsluta med en liten stund i nån park före lunchen, kom vi hem först när det var dags för middag. 

Vi gick förbi två lekparker som vi stannade vid och lekte. I den andra parken träffade vi på min syster och systerson som precis kommit dit de också. När vi gick därifrån hade klockan hunnit bli 14 och vi var superhungriga. Då hade vi ännu 4 km att gå innan vi var hemma så när vi var halvvägs och gick förbi Rewell så kunde vi inte motstå att gå in och äta lunch vid Kotipizza. Sagt och gjort! Gick via Sale och köpte en burk åt Milou så var hennes lunch räddad. 

När vi var mätta och belåtna passade vi på att gå runt i några butiker. Hela Rewell var nästan tomt så Nicolina och Joline fick springa runt och busa lite extra. Det tyckte dom var jättekul! Ibland måste man faktiskt släppa på tyglarna lite.

Men sen kände vi att det var dags att styra kosan hemåt igen. När vi kom hem hade vi varit borta 5½ timmar och det märktes på barnen! Milou tog natten redan vid 18 och stora tjejerna låg utslagna i soffan. Daniel somnade samtidigt som Milou för han jobbar natt den kommande veckan så han var tvungen att vila lite innan han skulle till jobbet. Själv hoppade jag i bilen och åkte till gymmet. GALET! Var supertrött men fick till ett bra pass ändå. Har man lovat sig själv, så håller man sitt löfte. 

Nuuu ska det bli skönt att gå och lägga sig. GODNATT! 
Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production