SNÖ&CITRONPAJ

citronpaj
Det blev visst vinter nu igen. Stackars Carro som fick köra hem i sånt snöoväder igår kväll. Det är bland det värsta jag vet, att köra bil när det är dåligt väglag. Fy! 

Har sett att många klagat över snön som kommit nu, men det är ju egentligen inget konstigt alls. Det är ju ändå bara mars ännu (okej april imorgon) och det är ju inte ovanligt att det snöar denhär tiden. Ovanligt skulle det ju va ifall det faktiskt blev vår på riktigt redan! Nog hinner vi njuta av torra vägar ännu hörni. Man måste se det från den ljusa sidan! 

Ikväll var jag ut på promenad med Milou sålänge Nicolina var på redskapsjumppa. Sen jag började gymma har jag blivit allt sämre på att komma mig ut på promenad, det som var så viktigt för mig förut. Men det kommer nog bli mer sånt nu när det blir varmare väder.  

Innan promenaden bakade jag en citronpaj. Jag skulle egentligen bakat den igår ifall vi haft mer tid. Jag har haft ett starkt sug efter citronpaj den senaste tiden och det var såååå gott!

Receptet hittar ni HÄR. Jag använde en större form och gjorde dubbelsats. SÅ sugen var jag. 


#bulletproof

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production