TROR DU PÅ EN ZOMBIEAPOKALYPS?

Jag och Daniel är helt insnöade på The Walking Dead just nu, vi började kolla serien när vi flyttade (i augusti) och har kollat alla säsonger framtill säsong 6 nu. Vi är såna som inte kan kolla en serie när den kommer på tv, vi kollar alltid när det är minst 3 säsonger som har kommit ut redan. Orkar inte vänta på nya avsnitt och vill kunna se två avsnitt varje kväll om vi så vill. 

Nå, vi är som sagt helt inne i den serien just nu. Själv har jag en tendens att bli aningen besatt av serier, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu när vi "kommit ikapp" alla andra och måste vänta på nya avsnitt, hehe. Dessutom så är jag kär i Rick och får ångest när jag tänker på att jag en dag blir tvungen att klara mig utan honom när serien tar slut. *Snyft*  

Men till saken nu då. Att man blir besatt av en serie är väl inte så ovanligt, något som däremot känns lite konstigare är att det faktiskt finns folk som börjar tro att det finns zombies på riktigt. 

Här nedan är ett klipp på ett prank i USA, när en ung kvinna går runt lättklädd, och männens reaktion när hon vänder sig om och de inser att hon inte endast är en sexig köttbit: Alltså jag kan förstå att man första ögonblicket blir skiträdd, överlevnadsinstikten sätter in och man börjar springa. Men att man fortsätter springa, det är bara så otroooligt lustigt. 

Och sen har vi denhär mannen som dödade sin vän när han trodde att han blivit en zombie. Han är tyvärr inte enda, att han var ordentligt påverkad tycker jag inte borde vara en ursäkt heller. Om man nu inte hallucinerar förstås så borde man förstå att The Walking Dead inte är på riktigt... 

walkingdeadfanKälla.Och till sist har vi dethär huset, som är det första zombie-säkra huset i världshistorien:

zombie proof house

the zombie proof house picture
Källa

Så när det blir en zombieapokalyps så vet ni att ni ska snabbt som fan ta er till dethär huset i Polen, så blir det nog bra!

Vad tror ni, kommer det nångång bli en zombieapokalyps?  

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production