ANDRA BESÖKET HOS HOMEOPATEN

Idag var jag med Joline på hennes andra besök hos homeopaten. När vi var dit senast för fyra veckor sen svarade vi först på en massa frågor ang. hennes symptom, personlighet, sjukdomshistoria o.s.v. Sen kollade hon vilka ämnen Jolly reagerar på och till sist fick hon mjölksyrebakterier och ett annat preparat som hon skulle ta dagligen i tre veckor. Detta för att rensa bort alla vaccin ur kroppen (eftersom hon är vaccinskadad). 

Det som hänt under dessa tre veckor är följande:

framsteg2
Dessutom så testade vi alla de ämnen som hon reagerat mest på förra gången idag igen (mjölk, ägg, råg och korn), och varje ämne reagerar hon MINDRE på nu än hon gjorde för fyra veckor sen.

Det känns så otroligt bra att det äntligen är påväg mot rätt håll! Jag tänker på hur hon lidit och hur vi smörjt och kämpat genom de senaste fyra åren, och aldrig fått någon ordentlig hjälp nånstans. Bara nya salvor och förnyade recept på hydrokortison. Jag har känt mig så uppgiven och arg, att en så fin liten minimänniska ska behöva klia sönder huden tills den blöder. Det har varit så hemskt emellanåt och vi har inte kunnat göra annat än se på, och smörja mer.

Nu ska hon fortsätta med två andra preparat, det ena i tre veckor och sen det andra i tre veckor till. Sen är det dags för nästa besök. Jag kan inte ens beskriva vilken lättnad jag känner nu! 

12132848 1621033598145605 2140215605 n
Pernilla    •  

Härliga nyheter! Hoppas på att det håller i sig och går rätt väg :)

A-L    •  

Så roligt att läsa att det går åt det bättre hållet. Följer med spänning med hur det framskrider för tösen. Och hur dom läkare ni sökt hjälp hos förklarar förbättringen också....

Lisa    •  

Oj vad intressant att det finns samband mellan blyghet och vaccinationsskada? Är det alltså pga vaccinationsskadan Joline har varit så extremt tillbakadragen?

Svar: Allt i kroppen hör ihop! Det psykiska med det fysiska. Har man någon sjukdom kan det absolut påverka ens personlighet. Homeopati berör inte endast den fysiska kroppen utan även det mentala. Att vaccinationsskadan är orsaken till varför Joline är blyg kan ingen veta, men att hon börjat utstråla mer livsglädje de senaste veckorna tyder ju på att NÅGOT har ändrats i alla fall.
Janina Nylund

Anna- Lena    •  

Underbart att höra! :) Precis samma erfarenhet har alla andra jag känner som har bytt skolmedicinen mot alternativmedicinen. Och ändå har folk ännu år 2015 mage att påstå att bl.a. homeopati bara är humbug.

Bunny    •  

Vad gör man hos en homeopat? Kanske lite dum fråga men själv föreställer jag mig hypnos o mumbo jumbo med auror och klockor och slikesdukar och en massa hippistuff, vilket det säkert verkligen inte är :D

Svar: Nej det är det verkligen inte ;) Vill inte gå in desto mer på hur våra möten har sett ut, det kommer alltid folk som vill förlöjliga och håna, orkar inte med sånt just nu tyvärr. Prova googla! :)
matilda

ellie    •  

Va skönt! Hoppas det bara blir bättre och bättre :)

Linda Holm    •  

Härligt!!

Tina    •  

Å va glad jag blir för Jollys å er skull! :) <3 Fina unge!

Johanna    •  

Vad roligt att höra att det går bra för er. Det är underbart när man ser att ens barn börjar må bättre. Det är en enorm lättnad.

jennin nalaneps    •  

härligt att läsa ! :) tummen upp för er föräldrar !

Mizza    •  

Vad kul att höra! Har själv också blivit hjälpt av en homeopat :) Vem går du till/var finns din homeopat? Låter som en duktig en :D Hoppas det fortsätter lika bra!

sara n    •  

Vad härligt att höra! ♡

Anonym    •  

Ja e livrädd för vaccin,men ändå ger ja de åt min dotter :( har du gett vaccin till alla dina barn? Hoppas att de blir bra för lilla fröken <3

just me    •  

Vilken mjölksyretabett tar ni?

atopi    •  

Hej. Intresserad av att höra vilka preparat ni skall ta och vilket mjölksyrepreparat?
Har lidit av atopisk excema länge, den är ju ärftlig så gått i släkten från pappas sida så vaccinsskada tror jag knappast det är fråga om i mitt fall.

Marika    •  

Hej, skulle du inte kunna skriva lite om hur Jolines homeopat "resa" fortsatte och hur det ser ut i dagens läge? Tack för en bra blogg!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production