C9 DAG 1

HOHHO! Snart är dag 1 av vår detox över, och vi kan konstatera att det är jobbigt att va utan mat. Haha!

Nämen dag 1-2 sägs vara värst, det eftersom man inte får äta annat än aloe vera shots, en shake till lunch och.. vatten, haha! Det finns en "fria listan" också som vi har ätit lite av, som äpplen och morötter.
 
Trots att vi varit hungriga så har det nog gått bra ändå. Det var lite jobbigt att börja just på en måndag eftersom jag är i skolan under de "värsta" dagarna nu och Daniel har dagsskifte denna vecka, men hey, who's not up for a challenge?
Egentligen ska man utföra nån slags 30 minuters träning också, men att dona på i min monter i skolan i 7,5 timmar känns helt tillräckligt just idag.  

Man är förstås lite trögfattad och trött nu, lite huvudvärk och lite kurr i magen, men det är bara att kämpa vidare. En dag till så får vi sen på tredje dagen börja äta mer riktig mat! Då börjar många få mer energi har jag märkt, så det ser vi fram emot! 

c9dag1Milou tycker dunken med aloe vera ser himla mumsig ut!Emmi    •  

Får man fråga vad en box kostar? :)

Svar: 143 euro :)
Janina Nylund

Lina    •  

Började också C9 idag :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production