DAGENS LISTA

Dagens humör: Helt okej i skolan men sen jag kom hem har jag känt mig uppgiven och ångestfylld. 

Dagens känsla: Trött, trött, trött. Rolig och lugn skoldag men ändå e jag så trött i huvudet.

Dagens borde: Betala räkningar. Ska göra det nu strax.

Dagens planer: Skola 8-16, hem och laga mat, städa och hänga tvätt, natta barnen. 

Dagens fundering: Hur man kan göra val som gäller för resten av livet. Sånt skrämmer mig något fruktansvärt!

Dagens roligaste: Att måla nästan 100 träskivor inför Tikkurilas besök till skolan nästa vecka. 

Dagens tråkigaste: Byta sängkläder.

Dagens längtan: Stunden efter att jag betalat räkningarna, när jag får slänga mig på soffan och se ett avsnitt av Teen Mom OG innan jag äntligen ska få sova. 

8Ng edE8xt4.market maxres
Minns det som igår när jag följde tjejerna i "16 and pregnant", då var jag själv 16 år och väntade Nicolina. Min favorit sen starten är såklart Maci. Henne känner jag igen mig mycket i! 

Maci BookoutT    •  

Hur gick det med er C9? Vill ju gärna se före och efter bilder..

Svar: Har valt att inte skriva om det i bloggen efter all uppståndelse kring det hela, speciellt kring före och efter bilderna.
Janina Nylund

lin    •  

jag tycker om den serien också men Farrah äcklar mig, har gjort porrfilm, opererar sig överallt, turnerar och festar på stripkubbar i underkläder, hennes skönhetsbesatthet har också smittat av sig på hennes lilla dotter, som har uttalat sig att hon också vill operera sig senare, har farrah själv sagt i en intervju, sjukt. Hur ser du på hennes livsstil pga all uppmärksamhet hon fick från denna serien, du som själv har små barn? tycker du hon beter sig fel med tanke på hennes dotter som kan se henne i nån tidning halvnaken hängandes på en stippstång och bara bilden dottern får av att detta är okej?

Svar: Såklart tycker jag hon beter sig fel!
Janina Nylund

Lotta    •  

VAAAR kollar du på teen mom og? Den sidan jag brukade kolla via funkar inte ordentligt mera och jag bara äääälskar detta hemska program! :D

Svar: Här till exempel:

http://thewatchseries.to/serie/teen_mom
Janina Nylund

uyhk    •  

nicolinafrågestunden?????

ronja    •  

jag kollade också mycket på serien. tyvärr hittade jag aldrig en sida var man kunde kolla flera i rad och MTV saknar vi här i periferin.. :)

daniela    •  

jag älskar programmet teen mom, maci är också min favorit :D


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production