JAG HAR GJORT DET IGEN

Håhhå, blev ni kanske lite rädda för mig i förra inlägget?

När man skriver ett sånt inlägg som jag gjorde här tidigare så skulle man absolut först behöva skriva hela storyn som ligger bakom. Folk tror ofta att det är endast sånt som syns här på bloggen som jag skriver om, kommentarer eller så. Men det är ju så mycket mer som händer utanför! Sen när jag blir arg och skriver här i bloggen, som funkar som min dagbok, så är det svårt för er att veta vad som satt igång ångmaskinen. 

Men det var alltså inte bara kommentarer som gjorde mig arg. Inte heller var det ett inlägg skrivet i marknadsföringssyfte. Skulle det vara det så skulle jag helt säkert fått radera det. Det blev godkänt innan publicering och det var mina personliga åsikter och inte bara gällande Forever, utan det gällde nog alla val som är annorlunda.

Det jag menade var såklart inte att alla måste tycka om Forever. Det jag blivit trött på är när personer som faktiskt inte är pålästa utan bara tror saker om produkterna och företaget, sprider ut felaktig information. Har man frivilligt försökt tagit reda på fakta och sen märkt att man inte alls gillar konceptet så får man självklart tycka precis vad man vill. Det gäller ju allt här i livet, man vet inte förrän man provat. 

Det är synd bara att det alltid är efter att man fått sitt lilla utbrott som alla vettiga kritiker smyger fram. Det är ju kommentarer som de på förra inlägget som man vill ha! Vuxna resonemang och ingen pajkastning som man ser/får vanligtvis helt utan förvarning. 

Att alla ska få göra som de själva vill och tycker känns rätt, det är ju SÅ jag vill att det ska vara. Att inte sitta och kommentera det ena och det andra som andra sysslar med. Har nån en dröm, så låt hen försöka nå den då. Man behöver inte stå där i ett hörn och himla med ögonen "Lycka till...", för det gör faktiskt ingen nytta alls. 

Så vi kan vara överens om det nudå?

Och jaa jag kan bli stor i käften ibland och passar inte det så kanske man inte ska läsa min blogg. Dethär är ändå min egna personliga axel att gråta på och här kommer jag fortsätta skriva om det som berör mig och mitt liv. Ibland är det skit och ibland är det bara underbart. Bunny    •  

Haha tack för förklaringen, it makes MUCH more sense now! :) Kiva att du inte tog åt dig utan ides berätta lite mer om situationen :)

Svar: Nej självklart inte! Det var ju helt vettiga synvinklar ni kom med :) Sånt uppskattas alltid! Skulle alla funka så skulle det inte va några problem ;)
Janina Nylund

Maria    •  

Janina :D vad jag älskar ditt sätt att vara! Tycker om att du är amper och så lugn i nästa stund. Du står för vad du tycker och det är så man kommer sig långt! Fortsätt vara den du är :) österbotten behöver en sån som du.

Lena    •  

Alltså... Det är säkert en jättesvår balansgång det där som bloggare, hur mycket ska man skriva om vad. Och så alla sen som har åsikter.
Jag har absolut ingen erfarenhet av Forever, men jag måste medge att då du skrev att du skulle börja sälja tänkte jag bara; nej...
Detta för att jag också följer Carolines blogg och den en period kändes som en enda lång reklamannons för Forever...
Självklart är det den som bloggar som får välja vad de skriver om och gillar man det inte är det ju ingen som tvingar en att läsa. Men, som läsare har man ju vant sig lite hur och vad bloggaren skriver om och då man upplever att bloggen helt ändrar riktning från t.ex. en blogg om familjeliv, inredning osv. till att mest marknadsföra en produkt blir man som läsare ganska besviken.
Well, det om det. Hoppas att det går bra för dej på Forever och att du låter jobbet vara just ett jobb och fortsätter blogga som tidigare


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production