MIN START PÅ DAGEN

Mina morgnar brukar oftast gå helt smärtfritt. Förut kunde det gå lite hur som helst men nu är det länge sen jag har haft en så kallad dålig start på dan, med tanke på att jag är en ganska klumpig person.

Idag dock gick det inte lika smidigt.

Det började med att jag stod i duschen, hade exakt 60 min på mig att göra mig själv och ungarna färdiga innan vi skulle iväg. Hade inte riktigt tid men la ändå i hårinpackning i all hast och tänkte äh, det är väl bättre med tre minuter än inga minuter alls. Öppnade locket och konstaterade att det var mindre kvar än jag mindes. Tänkte att jag tar lite mindre än vanligt så håller burken lite längre. Vad händer då? Jo jag tappar hela burken upp och ner på golvet.

Sen när jag duschat och klätt på mig och barnen och vi strax ska iväg, så stiger jag i något väldigt blött så hela strumpan blir genomvåt. Vet direkt vad det var jag steg i. Milou hade sprungit iväg vid ett blöjbyte tidigare på morgonen och jag blev positivt överraskad över att hon inte kissat på golvet nånstans, för det brukar hon alltid göra när hon får chansen. Jag hade fel. Vi är redan fem minuter försenade och jag har i pincip exakt noll rena strumpor så det är bara att torka av strumpan med hushållspapper och hoppa i skorna.

Så att, en sån morgon hade jag idag!

 

Bildkälla
Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production