VALBORG

Hello everybodyy! Hur mår ni? Hur firar ni Valborg? 

Här har vi njutit av dagen till max. Nicolina och Joline sov över hos min mamma natten till idag, och före de kom hem hann vi andra va ut på en långpromenad. Så härligt väder nu! Jag glömmer liksom varje år hur skönt det verkligen är när det börjar bli varmt igen. 

Sen när vi kom hem lagade vi lunch och sen satte jag igång att koka munkar. Har gjort det varje år sen Nicolina föddes, även de vårar när jag varit gravid och mått illa. Gör alltid halva satsen munkar och halva kanelbullar, tycker munkarna blir så svettiga när de räcker länge och kanelbullar är ju alltid bra att ha i frysen. 

Under tiden som
jag bakade var resten av familjen ut på gården. När jag var klar gick jag ut med ett gäng munkar och en flaska mjöd och så fikade vi vid utemöblerna för första gången i vår. 


Sen va vi ut enda tills det var dags för middag. Nu börjar det va sovdags, Milou sover redan och N och J ska strax in de också. De gick ut pånytt efter maten, vi har nämligen flyttat ut kaninerna idag så då är det extra spännande att va där med dem. 

Oj vad jag älskar denhär årstiden! Nu har inte pollen börjat störa mig ännu heller men det är väl bara en tidsfråga. Nå, jag njuter så länge jag kan! Sen får jag ta en paus och sitta inne nån vecka tills det värsta är förbi. 

Nu ska jag hoppa i duschen och sen bara ta det lugnt innan det är dags att lägga sig. Jag jobbar som vanligt imorgon så det blir väckning redan vid 4:20. GÄSP
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production