NÄSTSISTA PRAKTIKVECKAN

... vid Mirka. Nu har min femveckors praktikperiod vid Mirka börjat ta slut, nästa vecka är sista veckan så jag håller i färgsprutan så mycket jag bara hinner nu. Det har varit fyra lärorika veckor och jag kommer gå därifrån lite klokare, lite mer självsäker, och lite duktigare än jag var när jag kom dit. 

Billackering är dock något som måste nötas in, det är inte något man kan lära sig ur en bok eller genom att nån visar och säger "såhär ska du göra". Det tar tid och det måste det får göra för att man ska bli skicklig. Därför tar min praktik inte slut här, utan jag har ännu fyra månader kvar. Men tänk, nyss var det ju sex månader?! Innan jag vet ordet av står jag där, helt klar med alla examensdelar. Nå, en sak i taget. Nu ska jag göra färdigt min praktik vid Mirka och sen återgår jag till Frizzes Paintshop som jag var hos tidigare. 

Godmorgon förresten! Nu ska jag klä på mig och köra iväg. Är hemma igen efter 16 nångång. 
Matilda Berlin    •  

Åh vilken god frukost! Hoppas du får en riktigt bra dag! =)

Ewelina    •  

Lycka till på jobbet ;) så gott det såg ut!

Matilda    •  

Härlig frukost!

En fråga som säkert är tjatig, men ska du göra brösten snart eller har du skjutit det på framtiden?

Anonym    •  

Hur går det med planerna att bli ekonomiskt oberoende och jobba när du har lust?


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production