PLANER FÖR NICOLINAS RUM

Nu när det så småningom börjar va dags att börja på med Nicolinas rum har jag börjat planera lite. Det är nämligen så att hon ska få en målad fondvägg med något slags mönster av flera olika färger. Jag har varit väldigt inne på chevronmönster med 3D effekt, men då det finns så mycket snyggt och jag har alltid så svårt att bestämma mig. 

Färgerna är i alla fall så gott som klara, i alla fall för min del. Tror jag. Har ännu inte visat Nicolina hur jag har tänkt men sist vi pratade om det så lät det nog som att de färgerna som jag valt får godkänt. Det är ju förstås svårt för henne att visualisera när hon ännu är så liten, så när jag säger t.ex. "senapsgult" så rynkar hon ju nog på näsan ;) När hon kommer hem från skolan idag ska jag visa några bilder jag hittat som inspiration så får vi se om vi är på samma spår hon och jag.Det är ena långväggen som ska bli fondvägg och resten av väggarna blir kanske en ljusare variant av endera den blågröna eller den gråa. Vilket slags mönster det blir är ännu oklart men något i liknande stil som på bilderna ovan. 

Ser verkligen fram emot att få börja på! Att måla ger så mycket mer än att tapetsera tycker jag. Möjligheterna är oändliga och det blir så mycket mer personligt. Sen att det är Nicolinas rum gör det förstås också lite extra roligt, det är ju det här som jag har drömt om enda sen jag blev mamma, att få fixa personliga rum åt barnen. 
 


Anonym    •  

Ser ut att bli superfint!

Sara    •  

Kommer bli jättefint!! :)

Milla    •  

Härligt att få planera barnens rum, kommer att bli jättesnyggt det där! De har tur som har en sån kreativ och duktig mamma som kan fixa personliga och annorlunda rum till dem! ☺

Frida    •  

Det kommer bli jättefint! Jag gjorde en sådan vägg en gång när jag stylade för Ellos. Ett tips är att använda laservattenpass för att rita linjerna på väggen när du ska sätta maskeringstejpen mellan färgfälten! Lycka till!

Svar: Tack för tipset! :)
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production