ARBETA SMIDIGT OCH SÄKERT

** Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Engelbert Strauss **


Nu när vi tagit tag i trädgården på riktigt har jag börjat inse att kläderna gör nog stor skillnad där också. Jag har ju mina målarbyxor som jag många gånger varit nära att gå in och byta om till, men då är de så varma för tyget andas ju inte precis. Inomhus går det hur bra som helst att använda dem, och de är verkligen viktiga med knäskydden och alla fickor. 

Som ni ser på bilden här ovan så har jag ju inte optimala arbetsbyxor här hemma på gården med tanke på att jag suttit mycket på knä på gruset. Och det känns! Dessutom har jag redan fått hål i ett annat par mjukisbyxor (har inga sämre jeans att använda och vill inte ha jeans heller), för att jag fastnade i en fjuttig kvist. Känner på mig att jag inte kommer ha många dugliga mjukisbyxor när den här sommaren är slut...

För en tid sen lärde jag känna en hemsida som jag inte vetat av förut. Där finns alla möjliga arbetskläder för alla möjliga yrken. Jag satt länge och kollade igenom alla kategorier och är helt uppriktigt imponerad av utbudet och de inte så farligt höga priserna. 
 


Det är Engelbert Strauss arbetskläder jag pratar om och som ni ser på bilden ovan så hittar man lätt kläder till det yrket man är i behov av eftersom allt är uppdelat i skilda kategorier. Riktigt snyggt urval tycker jag! 

Jag har länge funderat på hängselbyxor och är riktigt sugen på just dessa (fast då förstås i dammodell): 

 
Så snygga!! Vi har ju mycket kvar ännu som ska göras på gården så de skulle nog komma till användning (försöker övertyga mig själv och er att de nog visst vore ett nödvändigt köp fastän jag inte skulle använda dem dagligen, heheh.

Med det sagt så hoppas jag att detta inlägg kan ses som ett bra tips. Om inte annat så är det ju värt att lägga bakom örat, för det blir ju lätt att man bara går till järnvaruhandeln och köper det som finns där, fastän man kanske inte hittar riktigt det man söker efter utan mest bara tar det som finns


Emmy    •  

Så himla bra tips! Jag har länge letat efter ett par slitstarka byxor så man slipper vara försiktig.
Gillar starkt din headerbild förresten! Snyggt. =)

FrökenTV, bloggen om tv och film    •  

Tack för tipset

Emma    •  

Helt rätt, kläderna gör himla skillnad!

Milla    •  

Kan annars rekommendera såna där knäskydd för trädgårdsbruk att ha under knäna när man håller på i trädgården (eller gör något annat som man måste göra stående på knäna)! Använder alltid det när jag grejar på i trädgården, så slipper man stå på knä på hårt underlag och blir inte heller lika våt och smutsig på knäna! ☺

Jennie    •  

Jag har också vart inne på den sidan och hittat jätte snygga byxor, går som plattsättarlärling så de är mycket knäjobb. Men jag testade nyss en my modell av fristads kläder som hade stretch i grenen och insida lår och de var de skönaste jag testat, dock var chifen för snål ><

Barret    •  

Janina vi saknar dig :) Hör gärna av dig om du tänker sluta blogga så det inte lämnar såhär. Hoppas dock att du fortsätter, jag älskar nämligen att läsa dina inlägg. :)

Bionytt    •  

Bra inlägg!

Josephine    •  

Hoppas du får en fin kväll och super fin blogg! Kram /Jo


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production