SKITUNGAR

Hej på er! Det blir långa pauser mellan inläggen just nu märker jag, vi lever och mår bra i alla fall. Det är jobb och bröllopstankar som är mest aktuellt just nu, fast det som tar all min energi är nog ändå barnen. De är alla tre i såna krävande åldrar just nu. Ensamma skulle de vara lätta att hantera, men tillsammans blir det en jävla cirkus.

Förra veckan var nog så hemsk så jag känner ännu att jag ligger på minus vad gäller energi och nerver. Daniel jobbade kväll och de dagarna som jag jobbat morgonskift (börjar ju så oförskämt tidigt så man lider ju av sömnbrist varje dag) höll jag nog på att explodera om kvällarna när barnen löpte amok. Det är en jäkla massa spring och skrik och gråt och gnäll och den ena slår den andra för att den tredje i misstag stått i vägen och ja... jag har nog haft god lust att bara slänga ut alla tre och låsa dörren. Och när de blir riktigt osams och jag lägger dem i skilda rum för att tagga ner lite så står de ändå och stampar i golvet och vrålar och är sura för att de inte får vara tillsammans?! Fastän de för 30 sekunder sen försökte ha livet av varann. Nä nu just räknar jag nog ner minuterna tills de alla blir stora och flyttar ut. Förstår inte hur vi kunde komma på en sån dum idé att skaffa tre ungar. (Måste väl tillägga här att jag inte är 100% allvarlig. Lite tycker jag nog om dem.)

Men så får man nog känna som mamma emellanåt, det ska ni ha helt klart för er.

Något positivt: Läser man alla kommentarer på mitt senaste inlägg verkar det rätt vanligt ändå att inte ha nån tomte, vilket känns riktigt skönt! Då kan vi slappna av lite och lita på att det blir bra hos oss på den fronten också. Med tanke på ungarnas beteende kanske vi lämnar bort juklapparna helt i år. 

 


Vilken fin bild :)

E    •  

Helt okej att känna så!
Fint familjefoto :)

Sandra    •  

Hahaha! Du sätter hammaren på spiken när du skriver detta inlägget. Det är som det är taget ur vår vardag här hemma. Här är det dock två flickor 3 och 4 år. De älskar varandra samtidigt som de hatar varandra 😂 vi får hoppas på att de snart kommer en lugnare period ♡

Johanna    •  

Mina 2 e fullkomligt galna också. Vet int hur jag ska överleva jullovet med förståndet i behåll!

Nina    •  

Tack för ett ärligt inlägg!! 😀

monzilla.blogg.se    •  

Haha, även vår familj sitter i samma sits. Världens bästa tjomisar ena stunden, sekunden efter är det världskrig på G. Då det till på köpet är juletider så är det aningen värre och den äldsta drar me de 2 minsta. Men då sen den dagen de flyttar, vem ska man va arg på då? Gubben?

Saragunmarie    •  

Men jaa, roligt att läsa ett sånhé inlägg mellan varven å! En mammas vardag. Skönt att nan vågar va ärlig å skriv ut va man tänker om sina vilddjur ibland. Tur att man älskar dem gränslöst alltså! :D

så fin bild på er


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production