THE BITCHES ARE BACKIdag fick då Carro ett infall och bjöd in sig själv på té. Det tyckte jag var ett helt suveränt infall och tog emot henne med öppna armar. Med sig hade hon gott humör och MOTIVATION. Motivation till vadå? Jo, till att återuppta podden. 

Det är något vi funderat på länge redan men inte riktigt känt oss helt redo. Det tar ju tid, tid som vi inte alltid har men nu kände vi bara att NÄÄÄE dethär är något vi bara MÅSTE göra! 

Jag hade rytmstörningar
när Carro åkt hem för vi hade verkligen SÅ roligt ikväll. Skrattade tills jag grät. Ni som följer oss på instagram (@tvabloggareenpodd) har fått ta del av två filmklipp och vi spelade även in säsongens första avsnitt var vi bl.a. diskuterar dethär inlägget och varför vi valde att börja blogga på egen hand igen. 

Det som komma skall är alltså "säsong 2", och det som skiljer sig från vår första säsong är att det inte kommer komma ut nya avsnitt riktigt lika ofta, MEN vi kommer diskutera ännu mer öppet och ärligt. Sånt som vi båda funderar på, diskuterar när vi träffas, men inte riktigt vill skriva blogginlägg om. Så, varsågoda och förlåt! Haha. 
→ Har ni missat våra tidigare poddavsnitt? Då kan ni lyssna på alla avsnitt HÄR. ←
(OBS! Varning för 50% Årvas-dialekt)

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production