DECUBAL
I torsdags hämtade jag ut ett paket från Decubal, det är nämligen så att jag fått förfrågan om att delta i en kampanj som de ordnar. Det passade ju ypperligt för mig som har Joline med sin torra hud och mina händer som blir så torra så de blöder när jag är målerihallen hela dagarna. 

Jag är bekant med Decubal från tidigare, vi provade använda en tub åt Joline där i början när hennes hud var som värst, men eftersom vi inte såg någon förbättring antog vi att den helt enkelt inte passade åt just Jolines hud. Där i början var ju nog läget rätt kritiskt så det är säkert mycket som skulle hjälpa mer nu när det inte är riktigt lika dåligt. Så vi provar!

Decubal har funnits i över 40 år och deras allra första kräm heter Decubal Clinic Cream. Alla deras produkter är utan parfym, färgämnen och parabener, vilket är väldigt viktigt för oss. Vill ni läsa mer om produkterna kan ni göra det på deras hemsida

I samband med kampanjen ordnas även en tävling där de lottar ut 11 (!!) fina vinster. Ni kommer till tävlingssidan genom att klicka → HÄÄÄÄR ← Tävlingen avslutas den 28 februari. 

Nu ska vi
prova produkterna som vi fick hem och så återkommer jag med rapport om några dagar. Detta är ett samarbete med Decubal. 


Anonym    •  

Man kommer ingen vart då man klickar HÄÄÄÄR....

Svar: Hoppsan! Nu funkar det som det ska :)
JANINA NYLUND

Anonym    •  

👍

Matilda Berlin    •  

Åhh vilket bra tips! Håller tummarna för vinst nu :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production