BLOGGLISTAN 2016

I brist på annat tänkte jag göra samma som andra bloggare gjort tidigare, nämligen göra en helt egen (med säkerligen återvunna frågorblogglista. Perfekt när man inte har så mycket på hjärtat och bara gröt i huvudet efter en lång och intensiv dag, men man ändå vill blogga. 

Feel free att besvara listan ni också! 


Hur länge har du bloggat?
- Tror det är exakt åtta år nu? jag började väl i början av 2008 tror jag. Sjukt hur länge man hållit på! Att man inte tröttnat?!

Hur länge tror du att du kommer blogga?
- Hmm.. jag tippar på max 5 år till, ifall vi inte typ säljer huset och flyttar till USA. Isåfall vill jag nog blogga om livet som hemmafru i the land of the free. Hehehe. 

Vilket år har hittills varit ditt bästa bloggår? Varför? 
- Måste va 2011, det var under tiden som jag väntade Joline. Inspirationen flödade, jag bloggade om mitt liv som 19 årig mamma + gravid, bakade hela tiden och hängde i lekparken. Statistiken sköt i höjden och vid årets slut blev jag nominerad till Årets blogg. Även om jag inte vann så kändes det väldigt stort då! 

Vad skulle du aldrig blogga om?
- Mens och sex. Jag har inget emot att andra bloggar om det, men själv skulle jag aldrig göra det. Det känns för personligt. OK ifall jag skulle nämna att jag har mens, men skulle aldrig gå in på detaljer. Sen skulle jag aldrig skriva om privata saker inom familjen heller. 

Har du nångång ångrat ett blogginlägg?
- Ooja, det har hänt några gånger. Avundas de som säger att de inte ångrar något, det måste va en skön känsla. 

Inom vilken annan genre skulle du kunna tänka dig blogga?
-
Jag skulle gärna ha en träningsblogg, med snygga gymbilder och tips på övningar och kost. Skulle gärna lägga ner mer tid och engagemang på träningen men just nu går det inte riktigt. Eller så skulle jag vilja va jättebra framför kameran och inte ha några barn och ha en personlig fotograf och så skulle jag kunna ha en modeblogg, fast inte så mycket fokus på just mode utan mer min personliga stil

Vad gillar du att läsa om på andras bloggar?
- Jag tycker det är intressant när bloggare gör sånadär "jag genom åren"-inlägg, med bilder på hur de sett ut de senaste 10 åren typ och text om hur deras liv ändrats från år till år. 

Något du lärt dig under din tid som bloggare?
- Att det inte är fult att vara "ego", det gör en inte till en dålig människa. Det betyder inte att man tycker man är bättre än alla andra. Man kan vara omtänksam och generös ändå. Det är bara bra ifall man tycker om sig själv, det tar man aldrig skada av. 

 


Mathias    •  

Kul att du skrev detta!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production