DE BÄSTA AV ÄVENTYR

 
 
 


Igår kväll blev vi så trötta på det usla vädret och allt innesittande så vi hoppade i bilen och åkte ut på en liten roadtrip. Vi hamnade i Powerpark, inte för att besöka själva nöjesparken, men vi gick utanför och kollade. Barnen blev förstås helt i extas och skulle absolut in, men klockan var mycket och vi lovade att ta det en annan dag när vädret var bättre. Istället lyxade vi till det med jättegod pizza (igen för mig och Daniel) innan vi åkte hem för att natta barnen. 

Idag är vädret lite bättre. Jag har nyss varit på gym och nu ska vi bara äta lunch innan vi sätter oss i bilen och åker iväg på nästa äventyr. Barnen har ingen aning om vart vi ska eller vad vi ska göra, för de älskar överraskningar. Jag och Daniel bestämde oss för att ta en till tripp till Powerpark igen och faktiskt betala in oss för en dag på nöjesparken. Det kommer bli så himla roligt att se barnens min sen när vi är framme!

Så nu ska vi göra oss färdiga inför dagens äventyr. 


jossan    •  

Ville bara kika in och önska en trevlig helg :D

ISA    •  

perfekt ju att ta en liten utflykt när vädret är trist!

Erika    •  

Vilka söta barn!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production