NY BLOGGDESIGNSom ni kanske märkt så har bloggen fått ny design nu. Det är första gången som jag beställer en design, den har varit klar ett tag nu redan så jag har faktiskt redan börjat tröttna lite på min header (som jag lagat själv), haha! Sååå typiskt mig. Men det är ju lätt att byta ut, för själva stilen på layouten är jag toknöjd med. Den känns väldigt enkelt men samtidigt personlig. Precis som jag ville ha det. 

Än en gång så känns det lite roligare att kika in här. Nu ska jag bara lägga in lite fler bilder i sidomenyn har jag tänkt, för hur snyggt det än kan vara att inte ha nån sidomeny så känns det nog roligare när man kan ha bilder där som syns varje gång man scrollar ner. 

Vad tycker ni om förändringen? Och vilken stil på bloggdesign gillar ni mest? Den "gamla vanliga" eller den mer moderna?  


Tha bitch in jeppis city    •  

Jättesnyggt!!! :) Känns riktigt DU!

Svar: Taaack :D
JANINA NYLUND

Junitjej    •  

Jättefin design!

Milla    •  

Snyggt!

Sandra Maria    •  

Snyggt o fräscht! Vad roligt med lite nytt, är själv lite sugen på det faktiskt! :) En liten heads up bara; arkivet fungerar inte.. :o


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production