SEMESTERN SOM REGNADE BORT

 
 
 
 Åh vilken underbar dag vi hade i Powerpark i lördags! Vädret var perfekt och det fanns så mycket roligt för alla barnen. Jag var lite nervös över att det inte skulle finnas så mycket för Joline och Milou där, men det gjorde det nog. Det var första gången jag och Daniel var dit och vi blev nog imponerade! Glömde ibland bort att vi bara var en liten bit hemifrån, kändes som att vi var i nån större stad när vi var där. Igår bestämde vi med min syster och hennes pojkvän att vi ska åka dit igen bara vi fyra, så det ser jag jättemycket fram emot nu. 

Idag skiner solen och vi är på väg ut. Det finns mycket som måste göras på gården nu, speciellt efter allt regn. Jag rensade ogräs igår och insåg verkligen då hur allt växer igen ifall man inte regelbundet går och plockar. Det är Daniels sista vecka i jobb före semestern och förmodligen sista veckan av min. Känns faktiskt surt att jag ännu inte har kunnat måla allt trä på huset, för det hade jag som "mål" under min semester. Men, men.. det är ännu hälften kvar av sommaren så nog hinner vi väl ha regnfria dagar ännu. 
 


Sarah    •  

Va kul att de va så bra :)

beachpanikeraren    •  

Hej! Tänkte bara fråga om du säljer av forever produkterna? I något skede prata du om dem. :) Lite beach2016 panik så hur fungera den där c9, hudrana resultat fick ni?

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG    •  

Hehehehhehe lite sent att börja fundera på beach 2016 när sommaren är slut om en månad heheh. Fara på stranden och njut av solen du bara utan panik.

Malin Lindström    •  

Hehehehhehe lite sent att börja fundera på beach 2016 när sommaren är slut om en månad heheh. Fara på stranden och njut av solen du bara utan panik.

Felicia    •  

Fina bilder

Jennilie Isaksson    •  

Det är så trist att det verkar ha regnat så himla mycket i stora delar av landet hittills den här sommaren. Där jag bor (i Simrishamn) har vi tydligen haft tur för här har det bara regnat några gånger, och då har det ändå alltid varit natt.

Erika    •  

Ni verkar ju ha haft det superkul!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production