SÅHÄR BORDE ALLA DAGAR VARA

Alltså det här har nog varit en riktigt superbra dag! Vädret har ju (som knappast nån missat) varit helt uuunderbart, Joline och Milou hade idag sin första sommarlovsdag och ja, allt har bara varit så bra. Ni som följer mig på Snapchat har säkert sett några filmklipp från idag, gick lite loco där ett tag.. heheh. (janinanylund heter jag där för de som undrar.)Vi gick ut redan före 10 och gick ut på en promenad med mamma + hennes dagbarn. Joline har sen några dagar tillbaks önskat att hälsa på moffa så det gjorde vi. På vägen till gravgården plockade hon en blombukett, och det var bara så konstigt på nåt sätt att se henne vara så glad och ivrig att hälsa på någon som hon aldrig träffat, och som dessutom är död. Det var konstigt samtidigt som det var så gulligt.

Tänk att det snart gått NIO år sedan han dog, det om något känns konstigt. Nuförtiden funderar jag på saker som hur han skulle se ut idag ifall han ännu levt, hurdan moffa han skulle vara. Jag är säker på att barnen skulle älskat honom och tyckt det varit jättekul att hälsa på honom. Han skulle nog varit väldigt generös tror jag, och ofta hälsat på och hjälp till med allt som vi behövt hjälp med vad gäller huset och gården. Han skulle nog fortfarande vara lika skämtsam och tuff som han alltid var, och hans skratt som alltid smittade av sig.. åh nu börjar jag sakna honom! *kämpar emot tårarna*

 
 
Det var ju den perfekta dagen jag skulle berätta om. Efter promenaden gick vi in och lagade lunch, sen efter att vi ätit gick vi ut igen och pysslade i trädgården, hoppade på studsmattan, sökte fram Nicolinas rullskridskor, cyklade runt kvarteret, klippte ner buskar, och bara njööööt av dagen. Vi åt både mellanmål och middag ute och gick in först kring klockan 19 och kastade ungarna i duschen. Och det behövdes verkligen, kan jag säga er! 

Älskar när man har saker att sysselsätta sig med som inte kräver så mycket extra, och älskar att Milou blivit så pass stor så hon inte längre springer bort från gården. Allt blir så mycket enklare när man vet var man har hela flocken. Hoppas på många såna här dagar denna sommar! 


Milla    •  

En stor kram till dig, Janina! Tårarna kom när jag läste ditt inlägg... Jag förstår så väl! Det är 8 år sen min pappa dog och min stora sorg i livet är att han inte fick vara med på vårt bröllop, och nu att han aldrig fick träffa sitt barnbarn och att hon aldrig får lära känna sin moffa. Vet att han skulle ha varit så stolt och verkligen levt upp av att få se henne växa och lära sig nya saker... 😭

Sofia    •  

Din blogg är en sådan inspiration! Så som du är, vill jag också vara! Du verkar så glad jämt (alla har vi våra upp och nedgångar), du tränar, du trivs med ditt yrke, du har uppfostrat 3 underbara döttrar, du verkar ha en underbar sambo.. Man kan fortsätta för evigt! Tack för att du delar med dig och inspirerar!

Svar: TACK snälla du! Vad glad jag blev nu :) Det är alltid roligt att höra att man inspirerar någon annan, så tack! <3
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production