PERFEKT DAG I VASA

"Hahahahaha", så skulle jag beskriva denhär dagen om jag var tvungen att fatta mig kort. Jag och Carro var ju då och medverkade i X3M Veckoslutskommittén och det gick helt bra. Så bra som det nu kan gå när vi två ska göra nåt tillsammans, det har ju en tendens att bli lite hysteriskt mellan varven. Vi kunde behärska oss bra under själva intervjun men sen när Magnus skulle ta en bild ville det börja spåra ur lite. Hehehe så det slutade med att vi tog kameran av honom så han fick gå tillbaks till studion och fortsätta jobba sålänge vi tog vårt förnuft till fånga och fick till en acceptabel bild. 


Vi kom lite tidigare än tänkt till studion och gick live redan kring klockan 12, så om ni missade det hela så kan ni lyssna i efterhand och även läsa artikeln → HÄÄÄÄR 
Sen efteråt var
vi på romantisk middag till Fransmanni och avslutade med en loppisrunda före vi åkte hemåt och gjorde ett tappert försök till att spela in ett poddavsnitt. Men vid det laget var vi så slutkörda efter allt skrattande så det ville inte riktigt bli till nåt. Nytt försök en annan dag! 
 


Linda    •  

Ni va jättebra :)

Jessica    •  

Du e så snygg på bilden! :)

Svar: Nåmen tack! :)
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production