SO FAR - SO GOOD, MAYBE

Nu är jag riktigt snart klar med f.d. brasrummet. Målade golvet andra varvet igår och det skulle egentligen räckt att måla två varv men rullen jag använt är så hård och suger inte upp lika mycket färg så det blir att måla ännu ett varv. Så imorgon efter praktiken ska jag köpa mer färg och stryka på ett sista varv, SEN är jag klar! Nu är det bara nya dörrar som fattas, men det tar vi sen till sist när vi byter dörrar i hela huset. 

 


Måla klinkers alltså. Det håller ju inte för alltid men det är en billig nödlösning om man inte har lust att lägga nytt golv precis just nu. 

Men helt bra
förändring tycker jag. Det är ju så mycket ljusare och fräschare nu, men jag har kommit till ett stadie när jag inte är nöjd med någonting som jag gör. Jag ser brister överallt, sånt som ingen än jag ser. Det är ju både negativt och positivt, för det bidrar ju till att jag alltid gör mitt bästa men samtidigt så blir jag aldrig helt nöjd hur bra det än är. Tycker sällan att SHIT FYFAN VA SNYGGT DET BLIR! Utan det är mer Ok, det ser ju bättre nu än det gjorde förr i alla fall. Det duger. Jag har för höga krav på mig själv helt enkelt. Måste lära mig att använda den egenskapen till något bra. 


Anonym    •  

Man skulle tro att bilderna var från ett splitternytt hus om det inte vore för dörrarna. Men skitsnyggt!

Jenniey Love    •  

Super snyggt! kramiz<3

Malin    •  

Är verkligen imponerad på dig Janina! Du går verkligen inte av för hackor! Kämpar åpå och förbättrar huset, studerar och är mor till 3. Respect girl! :)

Svar: Oj tusen tack!! :D
JANINA NYLUND

Linda    •  

Böri si riktit bra ut :) ska bli spännand att si me all inredning san å :)

Junitjej    •  

Så fint det blev!

Cessi    •  

Har själv funderat på att måla våra klinkers, var det svårt att få det någorlunda snyggt ? 😊

Anne    •  

Snyggt! Du är så kreativ! Jag skulle inte ens ha kommit på att man kan måla klinkers. Bra jobbat!

Cathy    •  

Hej1
Ser superfint ut! Har det hållit färgen på golvet? Vad använt du för färg?
mvh
Cathy


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production