31 May
21.43

FÖRSTA SKOLÅRET AVKLARAT

Howdy! Sommaren e nog här på riktigt nu och vi njuter så länge det varar. Det lär ska bli kallare redan nästa vecka men det är ju inte konstigt alls.. så blir det väl kring skolavslutning varje år. 

Ikväll var det
Nicolinas tur att ha vårfest, och de TÄNK att hon redan avklarat första året i skolan! Bara fyra dagar kvar nu så har hon sommarlov. Detta år måste nog ha varit det mest händelserika i hennes liv hittills, med tanke på hur mycket hon lärt sig. Nu kan hon ju läsa, skriva, räkna.. ja ni fattar. Det är visserligen ingen ovanlighet att barn lär sig saker i skolan (heheh), men det känns ändå helt ofattbart att MITT barn kan allt det där. Det är ju så svårt att föreställa sig det när dom är små. 

Hon fortsätter drömma om att bli veterinär och är medveten om att man måste göra bra ifrån sig i skolan om man ska få möjligheten att utbilda sig till det man vill sen. Fast senaste tiden har hon verkligen varit sååå skoltrött så nu behövs nog sovmorgnar och lediga dagar. 
29 May
18.23

DETTA GJORDE HELA MIN VECKA

Jag fick flera fina kommentarer på inlägget med bilderna på mig så jag blev alldeles varm i hela kroppen!! En riktigt fin som inte bara gjorde min dag, utan förmodligen hela min vecka är denna:
Den är nog minsann värd att lyftas fram här tycker jag! Kommentarer som denna betyder så otroligt mycket för mig, ja alla som fått liknande kommentarer förstår nog hur underbart det känns att få läsa sånt här ibland. Att det ännu finns nån därute som tycker att min blogg är bäst och ser mig som en inspiration, det känns STORT.  

Tack tack tack för att ni ännu tittar in här och lämnar såna här fina spår efter er. Det ger mig motivation att fortsätta blogga och gör det dessutom mycket roligare. Sånt lever jag länge på ♥


29 May
11.10

MORSDAGSERBJUDANDE

*Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Kidsbrandstore


 

För några veckor sen firade vi morsdag här i Finland, och då fick jag en kommentar på Instagram där någon påpekade att morsdag är den 29 maj. Och det stämmer ju! För idag firar man morsdag i Sverige och det vill bl.a. barnklädessajten Kidsbrandstore.se uppmärksamma. 

Under hela dagen har de sänkt pris på en stor del av varorna, upp till 50% rabatt närmare bestämt, så söker ni nåt till det större barnet så kan ni ju kika in där och se om ni hittar nåt fint! Storlekarna är från 120 - 170. Givetvis gäller detta erbjudande även när man beställer från Finland.

Dessa är några få av mina personliga favoriter, och alla är på rea:Och hej, TREVLIG MORSDAG till alla mammor i Sverige! :)


28 May
19.38

LÖRDAG I GOD VÄNS SÄLLSKAP

Haha, rubriken passar så bra med tanke på stället vi besökte idag. Nämligen Mommos café. Yes nu har även jag i besökt det omtalade cafét i Nykarleby, och visst var det helt bra där! Så mysig tanke bakom det hela och riktig mommofeelis

 
 

Jag åkte dit med ingen mindre än preggoladyn/bloggdrottningen Carola Ekman


När vi suttit där några timmar och fikat och pratat och det började va stängningsdags åkte vi vidare till Tullmagasinet en sväng. Sen kom vi på den goda idén att åka till Carros villa, så vi for och köpte en massa gott att äta och så åkte vi vidare till Vexala. 


 

Det är nog så otroligt fint där i Vexala, och lika roligt som vanligt var det att träffa Carro! Vi ses nog alldeles för sällan får jag konstatera än en gång. Varför är det så svårt att trycka in en dejt i schemat sisådär varannan helg? Det skulle ju va hur bra som helst! Ja vet ja vet, vi tjatar om hur dåliga vi är på att träffas varje gång vi verkligen träffas, heheh. MEN FAN CARRO NU SKÄRPER VI OSS PÅ RIKTIGT! 

Jaja. Superbra dag! Detta var precis vad jag behövde. 


Start