ALLA ÄR VI BRA PÅ NÅGOTJag har beställt en skräddarsydd bloggdesign som alldeles strax är klar, och till den vill jag ha nån färsk bild på mig. Inte nån selfie tagen med telefonkameran. Så igår när jag var ledig och Daniel hade morgonskifte ville jag passa på. Det beror ju så mycket på vilket humör jag är på också, för är jag irriterad över nåt eller om Daniel är extra störande just den dagen så blir ju bilderna bara skit, men igår när han slutat jobbet kändes det bra så då gällde det att passa på. 

Ljuset var dessutom perfekt. Det hade slutat regna men solen var fortfarande bakom molnen, så ingen störande bländande sol och passliga vindpustar som svepte iväg håret lite fint emellanåt ;) 

 
Vi tog kanske 150 bilder och ungefär 10 st blev bra. HAHA! Men alltså, jag är ju verkligen ingen modell, och absolut inte så himla bekväm framför kameran när man är ute efter ordentliga bilder. Men jag behövde ju bara några få bra att välja mellan, så summa sumarum så blev det nog riktigt bra! 

MEN! Det som jag däremot är bra på är att ta alla andra slags bilder förutom de bra. Så kom inte och säg att jag inte är bra på nånting.. hehe. Värsta är ju att Daniel är precis likadan framför kameran, så åt vår framtida bröllopsfotograf säger jag bara: LYCKA TILL!!! 
 


rememberthiis.blogg.se    •  

Snygg outfit :)

Svar: Tack! :)
JANINA NYLUND

Milla    •  

Haha, är själv helt hopplös framför kameran! Kan bli sååå besviken när vi t ex kommit hem från en resa och det inte finns en enda vettig bild på mig som man velat ha som minne, suck... 😕 De första bilderna du visade blev ju riktigt bra!

Svar: Haha känner igen det där! ;) Ja, någon av de första kommer jag nog använda till nåt :)
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Önskar jag hade lika fint leende, det räcker med att du ler helt vanligt på en bild så blir den bra :)

Svar: Men ååh TACK! :) har hela livet ogillat mitt leende men senaste tiden blivit mer okej med det, så denna kommentar värmde verkligen <3
JANINA NYLUND

Carolina    •  

Jag tycker du är så härlig när du lägger ut såna flumbilder! Älskar när man kan bjuda på sig själv 😀

Svar: Roligt att det uppskattas! :D
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Snygg hårfärg du har! Och jag skulle mer än gärna ta åt mig utmaningen som er bröllopsfotograf, du är ju skitsnygg ju :D

Svar: Tack! :D Oj tack snälla, vad roligt att höra! :)
JANINA NYLUND

Jennifer Oscarsson    •  

Sen blev min kommentar visst anonym men det var jag som skrev nyss :D

Anonym    •  

Så otroligt vacker !! Håller med ovanstående kommentar ditt leende är så fint 😍.
Ville också säga att du är min absoluta favorit bloggare. Och fastän våra liv ser helt olika ut, och vi har helt olika vardagar blir jag alltid extra glad när jag ser att du uppdaterat. Du är så himmla vettiga i dina åsiktsinlägg att jag bara vill dela dem på alla sociala medier. Ofta sitter jag också och nickar och håller med dig högt hahah. Ville säga detta eftersom jag vet att du får ta del av negativa kommentarer, men att majoriteten av oss (dina läsare) uppskattar dina inlägg och respektar dina åsikter. Som 19 åring tjej och "lite lost" med vad jag ska göra med livet är du en stor inspiration i och med att du inte tar skit, utan gör precis som du vill.

Svar: Men duuuu vilken fin kommentar!! Dina ord gjorde verkligen min dag <3 jag blir så glad när såna som du lämnar spår här! Det betyder jättemycket för mig <3
JANINA NYLUND

Nina    •  

Fina bilder!! Du blir riktigt bra på foton, så he så :)
Haha, skrattade åt det där "om inte Daniel är extra störande den dagen"..känner igen mej och de orden ;)

Svar: Åååh tack!! :) Haha jamen sådär är det ju ;)
JANINA NYLUND

Sandra    •  

Jätte fina bilder! Älskar byxorna 😍

Josse    •  

Gud vad du liknar Maci Bookout från Teen Mom. Superfina bilder!! :)

Svar: Oj tycker du det :D så roligt! Hon är ju en av mina favoriter från Teen mom :)
JANINA NYLUND

Isabella    •  

Så fräsha bilder å ditt leende e så vackert! :) Gillar din blogg jätte mycket!

Svar: Åååh TACK!! <3 <3
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production