DETTA GJORDE HELA MIN VECKA

Jag fick flera fina kommentarer på inlägget med bilderna på mig så jag blev alldeles varm i hela kroppen!! En riktigt fin som inte bara gjorde min dag, utan förmodligen hela min vecka är denna:
Den är nog minsann värd att lyftas fram här tycker jag! Kommentarer som denna betyder så otroligt mycket för mig, ja alla som fått liknande kommentarer förstår nog hur underbart det känns att få läsa sånt här ibland. Att det ännu finns nån därute som tycker att min blogg är bäst och ser mig som en inspiration, det känns STORT.  

Tack tack tack för att ni ännu tittar in här och lämnar såna här fina spår efter er. Det ger mig motivation att fortsätta blogga och gör det dessutom mycket roligare. Sånt lever jag länge på ♥


Malin (svim)    •  

Vad härligt 😍😍

j u n i t j e j    •  

Så fint skrivet!

Hanna - Pilates och träningstokig    •  

Vilken fin kommentar! :-D


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production