12 May
08.34

FEM FÖRE FÄRDIGT

 
Nu är det inte mycket kvar före Nicolina får flytta in i sitt rum! Igår målade jag andra varvet på alla väggar som ska va enfärgade och ritade upp mönstret på det som ska bli en fondvägg. Allt som är kvar nu är att måla fondväggen (som kommer ta sin lilla tid), skrapa bort färgen från fönstren (orkade inte täcka in dem heheh) och måla taklisterna och sätta upp dem. Ska försöka få färdigt allt det idag, så kan vi börja flytta in hennes saker imorgon. Skulle så gärna vilja köpa en större säng åt henne också, men hon får nog lov att sova i växasängen ett tag. Man e ju inte miljonär heller och all målarfärg har nog gjort mig tillräckligt fattig. 

Men ja, SNART är rummet klart och Nicolina längtar sååååååå :) 


 
Kommentarer
» Maria

Det kommer att bli superfint! Det är något med förstaklassister (som snart går ut första klass!!) och turkosa väggar tydligen;) Såhär målade vi förra hösten: https://marialindell.com/2015/09/12/leias-turkosa-rum/

» Anne

Va härligt! Superhäftigt färg!

» Eva

Jätteduktig är du!

» Petra

Ååh vilken härlig färg!

Häftigt! Nicolinas min är verkligen beskrivande :) Jag ska också försöka fixa till flickornas rum nu i sommar, men har 0 erfarehet, har du tips på var man får billigaste färgerna osv?


Kom ihåg


Trackback
Start