31 May
21.43

FÖRSTA SKOLÅRET AVKLARAT

Howdy! Sommaren e nog här på riktigt nu och vi njuter så länge det varar. Det lär ska bli kallare redan nästa vecka men det är ju inte konstigt alls.. så blir det väl kring skolavslutning varje år. 

Ikväll var det
Nicolinas tur att ha vårfest, och de TÄNK att hon redan avklarat första året i skolan! Bara fyra dagar kvar nu så har hon sommarlov. Detta år måste nog ha varit det mest händelserika i hennes liv hittills, med tanke på hur mycket hon lärt sig. Nu kan hon ju läsa, skriva, räkna.. ja ni fattar. Det är visserligen ingen ovanlighet att barn lär sig saker i skolan (heheh), men det känns ändå helt ofattbart att MITT barn kan allt det där. Det är ju så svårt att föreställa sig det när dom är små. 

Hon fortsätter drömma om att bli veterinär och är medveten om att man måste göra bra ifrån sig i skolan om man ska få möjligheten att utbilda sig till det man vill sen. Fast senaste tiden har hon verkligen varit sååå skoltrött så nu behövs nog sovmorgnar och lediga dagar. 


Kommentarer
» Petra

Måste berömma dina småttingar för att dom kunde uppföra sig så bra på festen! Min femåring satt med myror i brallorna, motionerade i korridoren och var ut och klättrade i träd :). Å för att inte tala om den mindre herren som jag fick föra hem tillbaka då han vägrade lyda...

Svar: Tack tack, hälsar vi alla :) Haha ojdå! Så kan det också gå ;)
JANINA NYLUND

» Linda

Åh, vilka sötnosar! :)


Kom ihåg


Trackback
Start