IGÅR HADE VI ETT FÖDELSEDAGSBARNJag brukar ju nog alltid uppmärksamma mina barns födelsedagar här på bloggen, på den rätta dagen (det är väl de viktiga dagarna man borde blogga om). Men både igår och i förrgår har jag varit så busy.

Magsjukan tog varenda en, varje familjemedlem förutom mig. Än så länge. De föll en efter en, sist ut var Nicolina som låg hela måndagen. Igår började både hon och Daniel friskna till, men då var jag så trött och irriterad (psykiskt jobbigt att ta hand om magsjuka barn och sambo när man själv har grym emetofobi (=fobi för att spy), så efter en sväng till Vasa efter mer färg gömde jag mig i Nicolinas rum hela kvällen och målade. 

Men ja! Födelsedagsbarnet var det ja. Vår älskade lilla blev två år igår, klockan 19:20 närmare bestämt. Vi firade inte särskilt, förutom att vi var lite mer flexibla än vanligt gällande hennes regler, så att hon inte skulle behöva bli arg så många gånger på sin födelsedag. Heheh. Hon fick två presenter i form av en uppsättning sandlådeleksaker (som hon skulle ut och testa GENAST) och en balanscykel. Oj så nöjd hon var över sitt alldeles egna peed! :)

 

Haha! Så söt när hon är otålig och vill cykla NU och inte vänta på att den skruvas ihop. :')

 
 
 
Mer om storyn bakom hur hon fick sin cykel i ett annat inlägg. 

På söndag firar vi henne ordentligt med kalas, hoppas på att vi skulle kunna sitta ute och fika då!


Veronica Wallgren    •  

Gud så söt! Stort grattis :)

Elin    •  

Ååååååh vilken underbar plutläpp! Helt otroligt söt :D


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production