KALAS I MAJIgår hade vi kalas för vår nyblivna tvååring. Så roligt det är att fira nån under försommaren också! Alla vi andra fyller år under hösten/vintern och det gör även största delen av min släkt, så det känns lite speciellt att ställa till med kalas när det är grönt ute och ögonen kliar av pollen. Hehehehe. 

Nåt annat jag älskar med att ha kalas såhär års är att man lätt hittar färska bär att dekorera tårtan med. Eller ja, färska är de väl inte precis när de kommer från utlandet men färskare än de ur frysdisken är de ju i alla fall. Tanken var att vi skulle ha mumin-tema, och jag hade faktiskt köpt en såndär muminbild att lägga på tårtan men valde att skippa den i alla fall. Vem vill nu äta papper när man kan äta bär istället? Milou visste inte ens av att jag köpt någon bild så det var inget hon saknade heller. Det fick räcka med muminballonger. 

En annan grej jag kom på igår, som jag nog kommit på flera gånger tidigare men som jag blev påmind om igår, är att man aldrig hinner göra så mycket som man hinner under de 20 sista minuterna före kalaset börjar. Herregud sån fart man har när det verkligen gäller!! Skulle man ha samma tempo hela tiden skulle nog huset va tiptop non-stop. Synd att man ska va så himla lat. 


Jelena    •  

Nog är du inte lat! Förundras av hur mycket du hinner med jobb, barn, plugg, hem, träning och allt sånt som hör livet till. Tar examen nu till sommaren och bor hemma, innebär att jag bara ansvarar för mig själv och fattar verkligen INTE hur du och alla andra föräldrar hinner allt ni gör. OCH tycker det ofta ser väldigt städat ut hos er (mer än vad jag hinner i mitt rum....) Trevlig kväll på er =)

Svar: Men tack snälla du! Trevlig kväll på dig också! :)
JANINA NYLUND

Jossan    •  

Vilka härliga bilder!! :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production