LÖRDAG I GOD VÄNS SÄLLSKAP

Haha, rubriken passar så bra med tanke på stället vi besökte idag. Nämligen Mommos café. Yes nu har även jag i besökt det omtalade cafét i Nykarleby, och visst var det helt bra där! Så mysig tanke bakom det hela och riktig mommofeelis

 
 

Jag åkte dit med ingen mindre än preggoladyn/bloggdrottningen Carola Ekman


När vi suttit där några timmar och fikat och pratat och det började va stängningsdags åkte vi vidare till Tullmagasinet en sväng. Sen kom vi på den goda idén att åka till Carros villa, så vi for och köpte en massa gott att äta och så åkte vi vidare till Vexala. 


 

Det är nog så otroligt fint där i Vexala, och lika roligt som vanligt var det att träffa Carro! Vi ses nog alldeles för sällan får jag konstatera än en gång. Varför är det så svårt att trycka in en dejt i schemat sisådär varannan helg? Det skulle ju va hur bra som helst! Ja vet ja vet, vi tjatar om hur dåliga vi är på att träffas varje gång vi verkligen träffas, heheh. MEN FAN CARRO NU SKÄRPER VI OSS PÅ RIKTIGT! 

Jaja. Superbra dag! Detta var precis vad jag behövde. 


Anonym    •  

Tips! Tå ni träffas ska ni mesama bestäm datum fö nästa gang ni ska träffas! Tå har ni e liksom fäädit bestämt, en priorotet, så kan ni planer annat runt om ^^ // syster Josefin

Lina    •  

Gillar din blogg och kollar varje dag efter nya inlägg... undrar vad som hände med podden säsong två? Skulle absolut lyssna på er!

Svar: Vad roligt att läsa! :) Jaa vad hände med den.. förmodligen skulle den nog bli av bara vi skulle ha tid att träffas oftare. Vi ska se hur det blir!
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production