OM MAN BARA KUNDE BLI ANONYMDet visade sig vara en riktig succé med eget rum åt Nicolina. Hon har varit hållit det så städat och Joline likaså, hon är ju nöjd över att ha ett eget rum hon också (som hon ska börja dela med Milou så småningom). Hela veckan har det knappt funnits nåt att plocka upp efter dem, så den lilla städning som har behövts har känts helt okej faktiskt. Till och med nästan lite kul, för det blir ju så när det inte är så överväldigande. Nu är vi inte de som strävar efter perfektion hemma, istället blir det ofta åt andra håller så det är lite väl stökigt faktiskt, men det beror bara på att tiden inte räcker till alltid och när vi får lite extra fritid så sätter vi den hellre på nåt roligt eller nåt annat nödvändigt. Nu ser det ju dock ut som att det hålls rätt städat utan att man behöver städa livet ur sig och det är ju himla trevligt! 

So what's new with me? Jag har jobbat tre dagar extra denna vecka, onsdag, torsdag och lördag. Imorgon jobbar jag ju som vanligt men då är det inga fler jobbpass före nästa lördag. Jag hade som sagt ingen praktik denna vecka och Daniel råkade ha kvällsskift så därför passade jag på att tjäna in lite extra cash. Nästa vecka är det praktik som vanligt från måndag till onsdag så då har jag ingen tid för jobb mitt i veckan. 

Det har börjat gå framåt lite i trädgården nu faktiskt. Två små projekt har vi avklarat och de tänker jag visa här, imorgon eller när jag nu har tid. Känner att bloggen inte alls är nåt som jag prioriterar nu igen (det går i perioder hädanefter) och jag har börjat ana att jag kanske håller på att växa ifrån bloggandet. Eller så beror det på att jag inte längre vill skriva så mycket om mitt liv och vad jag sysslar med eftersom det finns vissa personer som läser som inte alls skulle behöva lägga sig i. Så har det förstås nog varit sen många år tillbaks och hittills har jag bara struntat i den nackdelen, men nu har jag kommit till en punkt var jag bara skulle kunna flytta till ett annat land och bli helt anonym. Stänga bloggen, byta telefonnummer och INGEN skulle veta hur vi lever och INGEN skulle kunna snoka. Man skulle få en helt ny start och ingen skulle kunna dra fram gammal skit och kasta på en när man minst anar det. Fatta vad skönt!?

Jaja, nu skenar det iväg
märker jag. Nu ska jag se ett avsnitt av Teen mom 2 innan jag ska försöka få ihop några timmar sömn före alarmet ringer 4:20. 


Saragunmarie    •  

Vilka mysiga bilder! Å Nicolinas rum vart så fint! :)

Cecilia    •  

Åh vad vi skulle sakna ditt bloggande. Men förstår. Skulle aldrig orka blogga själv, en tråkig kommentar och jag sku bli stjälpt... Men du e bäst <3

fridawidberg    •  

Hej..
Tack för din inspiration om Maria Wester...
Det var jag som var anonym och frågade om namnet... Körde totalt 1700km för att bli bra.. Tack för du hjälpte mej hitta kropps scaningen och Maria mitt ute i ingenstans kändes det som:) trevligt första gången i Finland :) tack! / Frida från Sweden:)

Svar: Men åååh vad glad jag blir av att läsa detta! Helt fantastiskt :) SÅ glad att du fått den hjälp du behöver!! <3
JANINA NYLUND

Anne    •  

Jag har själv levt i den situationen att det blev för mycket fokus på mig som person, mitt sätt att leva. Alla hade åsikter och drog sig inte för att uttrycka dem. Det fick mig att ändra mitt yrkesval. Jag bestämde mig för att inte bli en offentlig person. Beundrar er som orkar men har stor förståelse för att det kan bli för mycket. Utan att veta mer än vad du skrivit i bloggen så förstår jag att du upplever er situation som tuff. Jag känner verkligen med er och hoppas att du kan finna det sätt att leva som passar er som familj. Vi får vara glada över den tid vi får tillsammans med er. Du har varit oerhört generös! Önskar er allt gott. Ni är en fin och stark familj. Tillsammans klarar ni allt!

Clara, Best of Berlin    •  

Förstår att många personer kan ha mycket att säga till om (som de bara ska ta och skita i). Tråkigt vi hade fått det utan dina fina inlägg om livet :)

Jag undrar i alla fall var du har köpt mattan till Nicolinas rum? Ser ju sjuuukt go ut :)

Svar: Det har du rätt i! Vad gullig du e :)
Den är från Jotex :)
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production