ÅTTONDE MORSDAGEN


Mina fina, fina döttrar ♥ Så stolt jag är att vara deras mamma! Idag fick jag fina kort och handgjorda smycken när jag kom hem från jobbet, till och med Milou hade ritat en tavla åt mig. Jag hann bara öppna paketet så tog hon tavlan under armen och sprang iväg. "MILOOUS!" ropade hon när hon slirade runt hörnet. Haha, hon hade nog väntat på att få ta den ända sen den blev inpaketerad.  

Sen blev det god lunch ute på terassen, under en gassande sol och sommartemperatur. Kan inte minnas när man senast kunde sitta ute och äta lunch nästan helt utan kläder på morsdag?? Så underbart det är nu! Sen sågade jag ner en gran. Med handsåg. För att ja, vi mammor kan ju faktiskt göra mer än stå i köket och tvätta kläder ;) 

Gick en sväng via min mamma också och gav henne en rosbukett och choklad. Skulle så gärna firat henne normalt men ingen vill väl ha besök av kräksjukesmittade. Så vi fick hålla oss ute i trädgården.

Sen från ingenstans avslutade vi kvällen med att Daniel stod i skogen och spydde. Bara jag och Nicolina kvar nu då... Carro    •  

Alltså Nicolina böri se så stor och mogen ut!! :O No babyface anymore

Svar: I know! :D helt sjukt!
JANINA NYLUND

ISA    •  

men fy, smittsamt det där! hoppas ni klarar er :) fin helg du verkar haft i övrigt! kram

Vicktoria    •  

Härliga bilder, men är inte morsdag den 29:e Maj? :)

Svar: Tack! Jo i Sverige, men i Finland firar vi den andra söndagen i maj :)
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production