UTTRÅKAD MAMA

Bläääh vilken tråkig dag det varit hittills. Jag har ingen praktik denna vecka eftersom han jag är hos är bortrest, så jag skulle haft hur mycket tid som helst att pyssla på där ute. Men så har det regnat förstås både igår och idag, och imorgon när det inte ska regna så har jag kirrat ett jobbpass. Förmiddagar utomhus som är det bästa som finns! Och så har jag bara suttit här inne och möglat. Just nu regnar det inte, men så vilar Milou förstås middag här inne.

Ikväll klockan 18 har jag dessutom ett kurstillfälle inom företagande via Skype som jag ska delta i, mamma sköter barnen (Daniel jobbar kväll) sålänge tack o lov! Så kan jag koncentrera mig. Skulle det inte va just ikväll så skulle jag packa alla barnen i bilen nu och åka iväg till Vasa och gå på loppis. 

Jaja. Liivi gar vidari. 
Anonym    •  

Ni kan ju alltid podda :D

keamy.blogg.se    •  

Ojoj, du är att en upptagen kvinna :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production