SLÖ HEMMADAG

Några bilder från de senaste dagarna som varit början till inlägg som lämnat på hälft. 

Idag är jag ledig. Jag jobbar mer än vanligt den kommande veckan men idag är jag som sagt ledig och tänker bara lata mig till max. Eller okej, jag jobbar ikväll en sväng men det handlar om ungefär 1,5 timme så det räknas inte riktigt. Har hemma M och J och de njuter lika mycket som jag. Det blir bara tidiga morgnar denna vecka när jag infinner mig på jobbet kring 5:30 och barnen far till dagis samtidigt som Daniel när han börjar 7, så idag tog vi faktiskt sovmorgon allesammans. Så ordentligt så Nicolina blev försenad till skolan (!). Oj den paniken när jag slog upp ögonen och såg att klockan var 8:29. Alarmet hade jag tydligen lagt av i sömnen och den tiden ska Nicolina ha ätit frukost, klätt på sig och varit klar att cykla iväg till skolan, men idag fick jag rusa ner och väcka henne den tiden. 

Småtjejerna är ännu sega, de ligger bara på soffan och slötittar Barnkanalen. Vanligtvis skulle jag aktiverat dem redan men idag känner jag bara att vi ska va riktigt lata. Bli riktigt uttråkade. Så orkar vi med dagis och jobb imorgon igen. På sin höjd ska jag hänga tvätt och städa nedervåningen, men sen tar det stopp. 
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production