ÄNNU EN FÖDELSEDAG

I min familj avverkar vi födelsedag efter födelsedag den här årstiden. Joline i oktober, jag och Daniel i november och i december är det min mamma, Nicolina, min systerson, min storasyster, och så min pappa. Fast han ställer ju inte till med kalas längre så där slapp vi en, hehe. När jag riktigt tänker efter så fyller största delen av mina nära vänner den här årstiden också. 

Fast i vuxen ålder så firar man ju inte så märkvärdigt längre. Det är dock något jag tycker känns väldigt synd, både för att jag gärna uppvaktar mina nära och för att jag själv gärna blir uppvaktad. Jag tycker livet är för kort för att bara rycka på axlarna när man har anledning att fira! 

Hur som helst. Idag är det Daniels tur och han blir hela 27 år i år! Herregud snart är han 30. Den åldern i sig är ju inte gammal, men Daniel var ju liksom 17 år när vi blev tillsammans och han är ju lika omogen idag som han var då så det är svårt att begripa att han blir äldre han också. Haha nånej! (eller jo kanske lite).Min eftermiddag igår gick åt till att städa och baka. En mockarutstårta blev det i år, den ska vi fira med sen när alla barn är hemma. Födelsedagsbarnet själv har kvällsskifte denna vecka så han har turen att hinna få både födelsedagsfrukost och födelsedagsfika. 

 


Åh så mysigt :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production