"HAR DU HÖRT LJUD I ERT HUS? - DET E JAG, SÄGER HAN."

Hej på er!

Oj oj, gårdagen... var ska jag ens börja? Det var nog så stort, så stort och ett lugn infann sig i min kropp under hela samtalet. Jag blev tårögd bara en kort stund, jag kände mig så samlad inombords på något sätt? Fastän jag var så himla nervös före att det skulle bli en hysterisk gråtfest så blev det inte alls så. Jag liksom satt bara där och kände hur allt föll på plats och hur lugnet lade sig över hela mig. Han finns verkligen här hela tiden.  

Att få kontakt med någon nära som gått bort är nog en önskan som många har, och det var verkligen värt det tusen gånger om. En timme satt hon och hade pappa "på linjen", och redan innan jag kom hade hon börjat känna av honom. Han var så närvarande och utan att jag ens behövde ställa mina frågor så levererade han svar efter svar. Allt jag funderat och grubblat över visste han redan av och jag satt bara där, helt jävla amazed. Och det finns ingen tvivlan i världen om att det här skulle vara nåt påhitt, skulle hon sagt en endaste grej som inte stämde riktigt så skulle jag blivit fundersam, men allt var fullständigt mitt i prick. Hon beskrev miner, kroppsspråk, humorn, återberättade minnen som han gav henne som hon omöjligt kunnat veta. Allt var bara så HAN! Och det var en så häftig känsla att liksom uppleva honom igen, en bekymmersfri version av honom. 

Han är med oss när vi är ute på promenad, han är med oss här hemma. Han vet att Joline älskar krimskrams och att hon är lite missnöjd över sin cykel för att den är så svart och tråkig. Han vet att min ena syster har problem med vindrutan på sin bil. Han tycker att min systerson liknar honom. Han vet hur noggrann jag är när det kommer till renovering för han har varit med mig hela tiden. Han vet att jag länge önskat att han skulle kunna stå vid min sida när jag gifter mig. Han kommer vara där i sin kostym och jag kommer känna av hans närvaro. Han vet att jag studerat och haft mycket på gång på sistone och han är stolt över mig. Han tycker jag är en väldigt bra mamma och att jag har mycket tålamod, och han vet att det brukar vara mycket ljud omkring mig. Han tycker att jag är bra på det jag gör och min förmåga att skapa med händerna - har jag ärvt av honom. Han försäkrade mig om att jag är på rätt väg nu och han vet att jag funderat på att söka in till en viss utbildning i vår och han kan se mig jobba inom just den branschen i framtiden. Han brukar titta till Milou om kvällarna när hon ska sova, och hon kan se honom. 

Han hann aldrig träffa våra barn eftersom han dog före jag blev gravid. Men faktum är, att han träffade våra barn redan innan de kom till oss, de talades vid och han sa till dem: där har ni en bra mor. 


Sandra    •  

Wow! Vilken känsla, till och med jag blev tagen av det du skrev.

Saragunmarie    •  

Ååh, ja ryser! Ja e så glad för din skull! :)

Nina    •  

Åh, så fint!! Vad glad jag blir för din skull att du har fått vara med om detta!

Anonym    •  

Var ha du vari på detta? Min pappa e å död å ha allti vila fa på nå sånthä ☺

Anonym    •  

Funderar sama, var ha du vari? Har å en nära som gick bort jätteplötslit, o ja hann aldri ta farväl!

Rebecca    •  

Vad underbart och häftigt! Vem är medier som du kontaktat? Skulle själv vara intresserad av att få kontakt med min morfar som gick så hastigt bort. Om du inte vill svara här skulle jag uppskatta om du kunde skicka åt mig på rebecca_agren@hotmail.com

Är så glad för din skull att du fick kontakt mes honom!

meh.blo.gg    •  

Spännande

Anonym    •  

Alltså wow vilken upplevelse❤️ Blir helt tårögd!

Jessica    •  

Så otroligt fin upplevelse! Blev tårögd att läsa inlägget! Om du vill dela med dig skulle jag också va intresserad av att veta vart du vände dig ❤ så glad för dig skull att du fick kontakt med din pappa! ☺

Anonym    •  

Berätta mer! Jag blir också lite sugen på att gå och tala med ett medium. Hur menade han att han träffat barnen innan? Har du märkt av att Milou kan se honom? Vilken häftig upplevelse. Jag är så glad att du gått dit, det borde hjälpa mycket att få sista pusselbiten på plats!

Anonym    •  

Min pappa gick bort plötsligt bort å sku va jätte glad ti få kontakt me honom då ja aldri ta farväl 😭 så vill du berätta ti vem du ha vari till fö ja ha sökt men aldri hitta nån ti fa ti😕 så jätte tacksamt om du vill berätt!

Anonym    •  

Min pappa dog i somras 😢 Berätta gärna vem du varit till,önskar sååå mycket få nånsorts kontakt med pappa 😢 💖

Milla    •  

Så stark berättelse! Blir verkligen glad för din skull, att du fick kontakt med din pappa och svar på dina frågor, och fick veta att han alltid är med dig! Har du hört eller känt av något där hemma?
Jag blir som sagt också nyfiken på vem du gått till, eftersom jag också miste min pappa väldigt hastigt och oväntat. Har också mist 2 av mina morbröder och en annan morbrors fru hastigt och oväntat de senaste åren och jag hade gärna velat berätta för dem om vår fina dotter, som mina morbröder aldrig fick träffa... 😢

Jennie V    •  

Väldigt intressant och samtidigt rörande att läsa det här. Jag tycker att allt sånt här är lite skrämmande men så himla intressant. Glad för din skull att du faktiskt gjorde nåt åt saken o kontaktade din pappa och dessutom med ett sånt här fantastiskt gensvar. Kanske nån annan som gått igenom nåt likande kunde vilja/våga göra samma efter att ha läst detta. Personligen har jag ingen att kontakta från himlavalvet ännu, tacksam för det, men jag har innerst inne alltid trott att det finns liv efter döden. Och när du som österbottning (precis som jag) berättar din story, känns det så mkt mer verkligt än nån artikel på t.ex. Aftonbladet :) Intressant också att läsa om din healing o auratransformation.


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production