08 Nov
09.42

I HUVUDET PÅ MILOU

 

Hon som fått minst uppmärksamhet här på bloggen, är nog definitivt Milou. Om man jämför med hur det var när Nicolina var i hennes ålder, hon var ju i princip huvudpersonen! 

Det är ganska konstigt det där, hur jag nuförtiden tycker det känns... konstigt? att visa mycket av barnen här på bloggen. Inte så att jag skulle vilja utesluta dem, men man kan väl säga att jag tvekar en extra gång före jag laddar upp bilder och sånt. Samtidigt känns det synd, för det är nog SÅ roligt att gå tillbaka i arkivet nu och läsa om vad jag och flickorna sysslade med om dagarna för några år sen. Och de själva tycker det är minst lika kul, för inte noterar man vardagen på samma sätt ifall man inte bloggar. Det är så mycket som man glömmer och som man sen blir påmind om när man bläddrar bakåt i arkivet. 

Men tillbaks till Milou. 
Jag filmade henne för sisådär en vecka sen, för att ha ett minne av hur hon är i denna ålder. Hon är så lik Nicolina på många sätt, och hon har så härligt kroppsspråk. Tänkte att det kan va roligt för er som inte känner henne att få en liten uppfattning om hur hon är. Mammas lilltroll.
 

Kommentarer

Åh vad sprallig och söt hon är. Och så önskar jagbdetvfanns en samma tröja i vuxenmodell. Jag vill ha :D

Svar: Visst är hon! Haha kanske du kan hitta en likadan i storlek 170 på nåt loppis nånstans? ;)
JANINA NYLUND

Men shit vilket lyckopiller :) verkar helt underbar ♡

Svar: Det är hon! :)
JANINA NYLUND

» elin

Åååh så fantastisk! Minns att jag kollade nått klipp du laddade upp på din instagram där hon ville ha "klyckling" minst 10 ggr för det var såå kul :')

» Linda

Men så söt :)

Härlig unge! :D


Kom ihåg


Trackback
Start