NOMINERAD TILL ÅRETS BLOGGVETERAN

Alltså you guuuys! Tappade hakan när jag scrollade igenom de nominerade i Årets Bloggala och såg min bild där. Jag hade verkligen inte alls förväntat mig att bli nominerad i någon kategori i år, och så har ni gått och röstat på mig än en gång! :') Årets bloggveteran. Blev så himla glad! Av alla kategorier som finns så passar jag nog bäst där måste jag medge. Det är roligt att se att ni också uppenbarligen tycker det! ♥

Det är tredje gången för mig nu att blir nominerad och det värmer mitt gamla blogghjärta. Jag tar det som en stor komplimang och ser redan det som en vinst. Med hopp om att inte låta pjaso, så är jag är väl medveten om att min chans att kamma hem den stora vinsten är ganska liten, med tanke på mina motståndare/kompanjoner Malenami och Linn. The big ol' blogqueens. Men det känns nog jättejätteroligt att lilla jag får stå där bredvid dem!

Ni ska veta att jag nog tänker på er varje dag fastän jag inte tittar in här dagligen längre, och jag är oändligt tacksam över att ni än en gång, efter alla dessa år, fortsätter visa er uppskattning. TACK! ♥

 
→ HÄR ←  kan ni rösta på mig och alla andra finalister. 


 


Anonym    •  

Roligt att se dig bland de nominerade! Såklart fick du min röst! 😊

Svar: TACK! :D
JANINA NYLUND

Milla    •  

Självklart fick du min röst! 😊

Svar: Voj tusen tack!! <3
JANINA NYLUND

Jenny    •  

Ska också rösta på dig, för tillfället läser jag bara 3 bloggar regelbundet varav din är en, och den av de 3 jag läst längst, så känns självklart :) Jag började läsa din blogg just innan du avslöjade att du var gravid med Joline, och om hon just fyllde 5 blir det snart 6 år sedan :O Du vet att du kan ta paus från bloggandet om du vill och vi är alltid kvar då du hittar ny blogginspiration :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production