5 ÅR

 

Kan inte i min vildaste fantasi begripa att Joline fyller FEM ÅR idag! Tänk att hon redan är så stor.. helt otroligt! Vet inte ens var jag ska börja, hur jag ska kunna fatta mig kort. Hon kommer alltid vara the one and only lillasyster. Varje barn har en egen speciell plats i mitt hjärta, och Joline kommer jag alltid hålla extra hårt om av nån anledning.

Hon är den mest godhjärtade människa jag träffat, hon lägger alla andra före sig själv och delar alltid med sig. Hennes känslighet gör henne till den fina människa som hon är. Samtidigt är hon den som är mest full av djävulskap, den som skriver sitt namn stort och tydligt på soffan och sen skyller på lillsyrran. Den som byter kläder tre gånger om dagen bara för att hon känner för det. Den mest pedantiska och utseendefixerade. Och allt det, som gör mig galen, gör henne bara alldeles alldeles underbar. 

Det var natten till idag för fem år sen, som hon plötsligt fick bråttom att komma till världen. Vill ni läsa förlossningsberättelsen kan ni göra det HÄR. (Observera bilderna på henne och Nicolina då, och kolla sen på den här nedanför. OMG! Har jag faktiskt så stora barn redan?!
Emilia    •  

Stort grattis till dig Joline!! :) 💜 hoppas du får en fantastisk dag med paket och tårta 🎂

Jag kommer såå väl ihåg när du väntade Joline, och inte minst dagen hon kom. Bilden du la upp på instagram idag kommer jag så väl ihåg. Ni gav henne namnet Joline och jag älskade namnet från första stund. Jag själv ville så gärna ha barn då, men sambon tyckte det var tidigt, så vi väntade. Men namnet blev ett av mina favoriter. Och när vi pratade om framtiden och namnförslag till barn var Joline alltid 1a på min lista om vi nån gång skulle få en dotter. Idag har vi en dotter på 3 månader vid namn Joline. :) vet inte om detta är nåt intresse för dej att läsa, men jag tycker det är nåt speciellt med er fina Joline, hade jag inte följt dej då och fastat så mycket för namnet då kanske vår lilla tjej hade hetat nåt helt annat idag. :)

Ha det gott - kram!

Svar: Alltså du, guud va fint! Jag läste kommentaren högt för Joline, och hon blev jätteglad och satt länge och funderade efteråt. Tack för att du delade med dig <3 Kramar!
JANINA NYLUND

Lisa    •  

Oj dina barn har nog blivit såååååååå stora!!! Helt sjukt, jag har följt med dig sen före du var gravid med Joline (sedan hösten 2010 tror jag?) och de har nog växt så otroligt! Synd att du inte lägger lika mycket bilder på dem nu så du gjorde förut :(

Svar: Vad roligt att du följt bloggen så länge! :D Ja, det blir väl så med tiden antar jag. Det börjar kännas konstigt att lägga upp bilder på barnen ofta när de når en viss ålder. Håller med om att det känns synd!
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Oj, redan 5!

Det betyder att jag följt dig sen över 5 år tillbaks.. Från att jag var 15 till nu 20. Herregud vad fort allt går haha!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production