BULLBAK & KOMPISHÄNG

Här kom några bilder från i torsdags och fredags. Bullbak och kompishäng, två av mina favorithobbyn. Något som det blivit väldigt lite av det senaste året men som jag redan nu känner att håller på att återvända. Carro hade skrivit ett fint inlägg efter vår dejt i fredags, ni kan läsa det HÄR

Jag har haft en ledig helg och det har varit såååå skönt. Äntligen har jag börjat ha lediga söndagar! Tidigare har jag jobbat varje söndag och det blir nog ledsamt i längden. Nu jobbar jag varannan och det känns redan mycket bättre. Igår var jag med min ena syster till Jakobstad och strosade runt i affärer och bara umgicks. Sen när jag kom hem var en annan syster här hos oss med Daniel och flickorna, så slängde vi ihop en tacopaj tillsammans. Sen gick vi över till min mamma där systern som jag varit med till Jakobstad hade bakat äppelpaj, och så avslutade vi lördagen där. Med trötta barn gick vi sen hem i höstmörkret och så somnade jag lutandes mot Daniel i soffan framför en film. 

Nu ska jag strax iväg och jobba liiite bara, sen fortsätter vi söndagen med familjemys. 
Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production