MIN NYA BEBIS

 

Jag är inte den som köper ny telefon genast det kommer ut en ny modell, min iPhone 5S har jag haft i 2,5 år och den har tjänat mig väl. Hade inte tänkt köpa en ny ännu på ett bra tag faktiskt, fast nu när den senaste iOS uppdateringen kom tycker jag den blev mycket sämre. Det som dock fick min bägare att rinna över var när jag var ut på promenad häromdagen och tog upp telefonen ur fickan för att ta en bild, och den slocknade innan jag ens hunnit öppna kameran. Förutom att det är otroligt irriterande att ha en telefon som inte klarar av finländskt klimat så känns det även livsfarligt att inte kunna ringa eller kunna ta emot samtal när jag är utomhus. Under sommaren har jag förträngt att den uppför sig såhär största delen av året och nu kändes det bara som att det fick räcka. 


Speciellt viktigt känns det nu när Nicolina blivit så stor så hon kan stanna hemma (och det vill hon alltid göra) och jag vill veta att hon kan ringa mig ifall något händer. Det kan ju vara precis vad som helst! Och då vill jag veta ifall jag kan fortsätta gå i all sköns ro eller vända om och sprinta hela vägen hem. 

Så därför valde jag i fredags att byta upp mig till en Samsung Galaxy S7 Edge. Daniel har en likadan och jävlar vad han har skrytit om den telefonen. Han är förvisso en tvättäkta Apple-motståndare och Samsung-fantast, så jag har väl möjligtvis blivit hjärntvättad, men hittills tycker jag nog att den här telefonen ger så mycket mer än vad min gamla gjorde. Tycker att iPhone överlag är överskattat och förstår mig inte riktigt på hysterin omkring allt som har med iPhone och Apple att göra. Samsung har så mycket extra valmöjligheter och roligheter, och kameran.. WOW! Förutom front kameran då, den är sämre. Fast jag kan nog leva med att ta dåliga selfies ifall alla övriga bilder blir bättre.

Så nu kan intresseklubben anteckna: Janina har ny telefon. 


Hanna    •  

Kul med ny telefon, jag måste också ta tag i det! Flög dock i helgen och nån samsung 7 fick man inte ha med av säkerhetsskäl!?! Meen kanski du int flyger så ofta o att den annors är bra :))

Svar: Det är Samsung S7 Note som det gäller :) Den har tendens att börja brinna, vilket inte S7 Edge (den jag har) har.
JANINA NYLUND

Ida    •  

Håller med om att iPhones är alldeles för överprissatta, man betalar en massa extra för "upplevelsen" i att äga den, även om själva funktionerna inte är de bästa. Vissa tycker det är värt det, inte jag :D Däremot satsade jag på en mac book pro förra året och den är jag jättenöjd med, där får man verkligen valuta för pengarna. Men ja, tillbaka till telefoner. Jag personligen tycker inte om Samsung heller, och då min förra telefon gick sönder i våras gjorde jag en hel del research och frågade runt. Blev avrådd från att köpa Samsung faktiskt, och det blev en Huawei till slut! Har varit väldigt nöjd med den :) Hoppas trots allt din telefon uppfyller dina förväntningar och att du förblir nöjd! :)

Svar: Håller med dig! Fast då igen har jag bara hört om klagomål ang. mac book pro :D Tror det beror mycket på vem man frågar och var man läser. Vi har i princip all elektronik från Samsung, och det har vi varit nöjda med. Sen är det ju mest fråga om ifall man föredrar Android eller iOS :)
JANINA NYLUND

Linda Andersson    •  

Samsung är den bästa telefon jag haft! 👌


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production